Categories: Actualitate

Plata on-line creşte gradul de încasare la Apa Serv

Apa Serv Valea Jiului a implementat serviciul de plată on-line a facturilor în urmă cu o lună de zile şi nu se aştepta la rezultate imediate. Totuşi, după ce a făcut o analiză, s-a constatat o creştere a încasărilor.

Apa Serv Valea Jiului a mai creat o facilitate consumatorilor de la gospodăriile individuale, deşi termenul estimat pentru a deveni funcţională era stabilit pentru luna martie. Serviciul de plată direct din faţa calculatorului care a fost implementat de operatorul de apă şi canal din Valea Jiului a devenit funcţional de la mijlocul lunii ianuarie. Clienţii au acum la dispoziţie trei metode de plată a facturilor, iar acest lucru a început să se vadă şi în încasările societăţii. Astfel, pe lângă metoda de plată clasică, adică la ghişeele societăţii din toate localităţile din Vale, Apa Serv Valea Jiului are funcţionale şi plăţile prin bancă sau sistemele pay-point.
”Serviciul de plată on-line a adus o creştere a încasărilor şi chiar nu ne aşteptam ca după numai o lună de zile să vedem şi rezultate. Vă pot spune că avem 251 de conturi create, adică 251 de consumatori care au optat pentru a primi factura prin e-mail, pe care să o achite din faţa calculatorului. Prin acest serviciu am încasat într-o lună de zile circa 10.000 de lei, peste aşteptările noastre. Vreau să menţionez şi faptul că din data de 25 februarie se poate da citirea apometrelor prin Internet. Serviciul funcţionează doar pentru consumatorii care locuiesc la casă, iar în fiecare lună, ei ne pot comunica din faţa calculatorului cât au consumat şi noi le trimitem factura iar ei o pot achita on-line. În acest fel, oamenii sunt scutiţi de drumuri şi timp pierdut. O dată pe trimestru vom face o citire în teren pentru a regla consumul”, a declarat Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

13 ore ago