Categories: Comunitate

Apa Serv se implică în promovarea Văii Jiului

Maximilian Gânju

Apa Serv Valea Jiului a demarat anul trecut un program prin care a realizat o serie de investiţii destinate comunităţii, iar acum trece la etapa a doua a proiectului.
Mai exact, în zonele montane frecventate de turişti, unde operatorul are capacităţi de producţie, au fost construite mai multe popasuri turistice. Unul a fost realizat la intrare pe Transalpina, în Cheile Jieţului, iar altul, la poarta sudică a Retezatului. Ambele investiţii s-au bucurat de succes din partea localnicilor şi a turiştilor.
„Nu am realizat aceste popasuri doar de dragul de a face ceva. Fiecare are o zonă de odihnă, o fântână cu apă potabilă. Turistul poate sta la umbră ca să-şi tragă sufletul, să se hidrateze. Noi am vorbit cu oamenii care s-au oprit la aceste popasuri şi ne-au spus că nu ar strica să fie amplasată şi o hartă cu zonele turistice ale Văii Jiului. Ideea este bună şi vrem să o punem în practică din această vară, mai ales că investiţia este folositoare şi deloc costisitoare”, a declarat Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Panourile cu zonele turistice ale Văii Jiului ar urma să fie realizate în colaborare cu Centrul Naţional de Informare Turistică din subordinea Primăriei Petroşani, dar şi cu restul administraţiilor locale din regiune. Operatorul de apă a realizat cu fonduri proprii, anul trecut, mai multe proiecte destinate comunităţilor locale.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

20 de ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

20 de ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

20 de ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

20 de ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

20 de ore ago