Apa Prod SA Deva: Către redacţia MESAGERUL HUNEDOREAN

În urma acuzaţiilor aduse de liderii judeţeni ai PNL Hunedoara în conferinţa de presă din data de 15 martie 2018, şi inserate în paginie cotidianului dumneavoastră, vă rugăm să publicaţi următoarele:

Angajările care s-au făcut în cadrul Apa Prod SA din vara anului 2016 până la sfârşitul anului 2017 au avut o dinamică similară celor din perioadele precedente. Ele au reflectat procesul de consolidare a operatorului prin preluarea personalului de la foştii deservenţi din cadrul UAT cu care operatorul are încheiat Contract de Delegare a Gestiunii. În mod similar, în ultimii ani, angajările efectuate corespund necesităţilor de deservire a obiectivelor preluate în acelaşi cadru legal, respectiv, în procesul de extindere a ariei de operare asumate de operatorul nostru.
În speţă, aria de operare a Apa Prod SA a fost extinsă în 14 localităţi aferente comunelor Toteşti, Răchitova, Veţel şi Şoimuş, astfel încât numărul clienţilor deserviţi a crescut cu circa 3.000 faţă de anul 2016. Nu în ultimul rând, scopul angajărilor l-a constituit şi ocuparea posturilor vacantate prin pensionarea ori plecarea de personal din cadrul companiei.
Criteriile de recrutare şi selecţie a personalului în vederea angajării în cadrul Apa Prod SA sunt conforme prevederilor Legii 53/2003 republicată, cu modificările şi completările ulterioare – Codul Muncii – şi, deci, referirea la apartenenţa politică sau numărul membrilor de familie nu au făcut şi nu pot face obiectul acestui proces.
Din motivul mai sus menţionat, procesul angajărilor vizează competenţa personalului şi proximitatea faţă de client, fără a interesa o anume orientare politică ori membri ai aceleiaşi familii. Cu privire la această din urmă referire, sunt inerente procesului şi ele nu fac în nici un mod obiectul practicilor noastre procedurale.
Biroul de presă

Un gând despre „Apa Prod SA Deva: Către redacţia MESAGERUL HUNEDOREAN”

  1. Vrajeala mai mare nu e. Numai minciuni in comunicatul asta, fostul primar din Hateg a dat concurs ? Pe bune ? Cine va crede ?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.