Categories: Gura lumii

Gura lumii, 20.03.2018

Vorbesc cârcotaşii că o duduie de la o instituţie de stat rămasă acolo de mai multă vreme, deşi nu are ce căuta în locul cu pricina, fie respectă nişte ordine, fie îşi face de cap. Zvonerii au aflat şi acum povestesc prin târg că funcţionara de care vorbim aşază în caietele de sarcini pe care le întocmeşte doar condiţii pe care ştie sigur că le întrunesc anumite firme, ca să nu spunem o firmă. Gurile rele susţin pe la colţuri că respectiva şi-a făcut un obicei din a favoriza anumite societăţi, probabil pe bani frumoşi, altfel nu se explică de ce îşi riscă funcţia şi chiar libertatea pentru asta. Duduia a mai avut probleme şi în trecut, dar se pare că nu s-a învăţat, sau o duce foarte bine datorită procedurilor pe care le face.

Se anunţă vremuri grele pentru una dintre speranţele politichiei noastre. Cică omul nostru ar fi băgat în corzi, după ce o informaţie a scăpat pe piaţă, motiv de îngrijorare pentru speranţa de care vorbim. La scurt timp după ce s-a aflat de matrapazlâcurile omului nostru, acesta a făcut un drum mai lung, la o unitate importantă şi care bagă politicienii în sperieţi, ca să vadă ce şi cum. Speranţa de care vorbim se pare însă că rămâne speranţă, pentru că nu a urcat bine un pic pe plan politic, că se pare va coborî vertiginos. Ca pe tobogan, povestesc cârcotaşii prin târgul cu cetate. Matrapazlâcurile se ridică, tot din spusele gurilor rele, la câteva milioane de euro.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Peste tot se pun astfel de conditii de partid! Chiar si la Primaria Orastie, poti baga mana in foc ca asa e, cand vezi ca pentru un post de sofer tractor se cere ceva de genul: experienta 13 ani si 7 luni. E batator la ochi ca se angajeaza numai pe pile si relatii!!! ALO, DNA?

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago