Actualitate

Apa Prod are de recuperat datorii de şase milioane de lei de la consumatori

Apa Prod SA Deva, societatea care asigură serviciile de apă potabilă şi canalizare cetăţenilor din jumătatea de nord a judeţului, a acumulat datorii de la consumatori de aproape şase milioane de lei. Datoriile provin din facturi neachitate de persoane fizice, juridice sau asociaţii de proprietari.

Valoarea debitelor este aproape egală la cele două centre operaţionale, grupate în zona municipiilor Deva şi Hunedoara. La cel din Deva, cele mai mari datorii, de circa 2,2 milioane de lei, provin de la firme, restul de aproape 800.000 de lei de la persoane fizice şi asociaţii de proprietari.
La Centrul operaţional Hunedoara, situaţia este exact invers. Cele mai mari datorii, de 2,4 milioane de lei, provin de la persoane fizice, restul de 500.000 de lei sunt de la firme şi asociaţii de proprietari.
Centrul operaţional Deva cuprinde localităţile Deva, Sântuhalm, Mintia, Veţel, Herepeia, Certeju de Sus, Bocşa Mică, Hondol, Archia, Dobra, Lăpuşnic, Mihăieşti, Roşcani, Stretea, Brâznic, Ilia, Săcămaş, Gothatea, Gurasada, Câmpuri Surduc, Ulieş, Ilia, Leşnic, Mintia, Veţel, Şoimuş, Bălata, Boholt, Chişcădaga, Păuliş, Bejan. Centrul operaţional Hunedoara cuprinde localităţile Hunedoara, Hăşdat, Cinciş, Cinciş-Cerna, Teliucu Inferior, Teliucu Superior, Cristur, Bârcea Mică, Topliţa, Peştişu Mare, Zlaşti. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

12 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

12 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

12 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

12 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

12 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

12 ore ago