Categories: Sport

Antrenor bolnav, echipă apatică

Ciprian Marinuţ

Fără tehnicianul Gică Barbu, aflat în concediu medical, Mureşul a fost ca o corabie fără cârmaci şi a pierdut, scor 0 -1, meciul, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, echipă care fără să impresioneze, a revenit astfel în lupta pentru promovare.

Lanţul slăbiciunilor

Consumul nervos, provocat de manevrele arbitrilor de la partida pierdută, cu cântec, miercuri, în etapa intermediară, cu FC Silvania, l-a băgat în… concediu medical pe antrenorul Gică Barbu. „Doctorii mi-au interzis să stau pe bancă la meciul cu Dacia Mioveni, iar acum sunt acasă, la Braşov. Nu se pune problema să-mi las jucătorii la greu şi voi reveni la Deva săptămâna viitoare, urmând să antrenez echipa până la finalul sezonului”, a declarat, telefonic, înainte de meci, Gică Barbu, despre care se ştie că a avut probleme cu o hepatită pe bază de stres. Absenţa tehnicianului, înlocuit de secundul Elek Szemelly, a fost ca un croşeu pentru atitudinea jucătorilor deveni. Conform principiului, când antrenorul nu-i pe bancă, sportivii joacă cum vor, componenţii Mureşului s-au transformat din plictisiţi şi lipsiţi de motivaţie, cum sunt de obicei, în total apatici. Iar efectul s-a văzut pe tabelă.

Boala ratărilor

Fără a avea forţa şi fiabilitatea vreunui Mercedes, Dacia a controlat prima repriză, întrucât Mureşul parcă nici n-a existat. Jocul a fost încâlcit şi plictisitor, iar prima fază periculoasă a fost chiar golul. Portarul Ilie a degajat rapid şi lung, fundaşul junior al devenilor, Pistol, a respins imprecis, iar Enache a recuperat mingea la centrul terenului şi a slalomat până în careu, de unde a şutat la colţul lung, scor 0 -1. Mureşul s-a trezit abia după pauză, dovadă că a expediat primul şut pe poartă în minutul 49, prin Târnoveanu. Au urmat mai multe ocazii, însă, ofensiva devenilor a suferit de boala ratărilor şi Mureşul a mai pierdut trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru evitarea retrogradării.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

9 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

9 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

9 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

9 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

9 ore ago