Politica si administratie

ANAMARIA GAVRILĂ, candidat POT la Primăria Deva: „Voi fi un Primar care sprijină firmele locale, nu care le alungă sau le pune bețe în roate!”

„Spunem NU firmelor de casă ale di­fe­riților oameni politici, care n-au făcut nimic altceva decât să în­cetinească dez­voltarea a­ces­tui oraș mi­nunat. Nu tre­buie să ple­căm noi, trebuie să plece ei! Rolul nostru, ca ad­mi­nis­tratori onești ai unei co­mu­nități, este să-i protejăm pe oa­meni. Din păcate, prea mult timp oa­menii au fost ignorați și alții au fost cei pro­tejați. Nu mai merge așa. Iar din 9 iunie, prin vot, putem să spu­nem într-o sin­gură voce ‹GATA, A FOST DE AJUNS!›”,
Candidatul POT la Pri­măria Deva, ANAMARIA GAVRILĂ e de părere că prea mult timp s-au închis ochii și au fost favorizate firmele de casă ale partidelor mari. Din toată treaba asta, în pierdere au ieșit locuitorii din Deva, oamenii de bună credință și antreprenorii locali care se chinuie să-și men­țină angajații și să su­praviețuiască într-o e­co­nomie care favori­zează concurența neloială.
„Multe dintre pro­iectele primă­riei au ajuns la firme de casă. În fața influenței lide­rilor politici, un antre­prenor serios și onest nu are nicio șansă. E trist, dar e re­a­li­tatea! E o gân­dire feudală, de tipul unor mo­șieri care cred că orașul și primăria le a­parțin și că asta le dă voie să facă ce vor. Total gre­șit!”, explică Anamaria Gavrilă, candidat POT la pri­măria Deva.
Ce vrea să spună Anamaria Gavrilă este că banii nu ajung întotdeauna la cei care merită, ci ajung la cei care trebuie. Asta creează prejudicii tuturor, dar mai ales oamenilor de afaceri locali, care sunt împiedicați să se dezvolte aici, acasă.
„Am întâlnit antreprenori care mi-au spus cu regret că orașul a fost cap­tu­rat de interese politice. Că nu contează cât de bun ești în domeniul tău, dacă nu ești agreat de primărie, n-ai nicio șansă. În plus, le sunt întârziate actele, avizele. Și asta fără nicio explicație. E timpul să schimbăm abordarea, e tim­pul să fim corecți, să alegem să lucrăm doar cu cei competenți și nu cu cei care cunosc pe unul sau pe altul.”, adaugă candidatul POT la primăria Deva, Anamaria Gavrilă.
Anamaria Gavrilă spune că are un plan pentru firmele locale. Le asigură că vor primi tot sprijinul și că nu li se vor mai pune piedici. Interesul ei, în calitate de Primar, este ca oamenii din Deva să aibă de lucru. Și pentru a-și îndeplini acest obiectiv, trebuie să aibă cât mai multe societăți deschise în Deva. Aceste societăți plătesc taxe și impozite la stat. Toate contează atunci când se dis­tribuie cotele pentru unitățile ad­mi­nis­trativ-teritoriale din țară.
„Îmi doresc ca oamenii din Deva să nu fie nevoiți să facă naveta pentru un loc de muncă bun, ci să rămână aici. Îmi doresc să îi facem pe cei plecați de­parte de casă să revină acasă pentru că le putem oferi oportunități și toate condițiile ca ei să se dezvolte la fel de bine și în Deva. Toate se POT face. Cu viziune, implicare, hotărâre, devo­ta­ment și respect față de promisiunile făcute oamenilor, putem să avem și noi un oraș în care chiar ai cum să te dezvolți, chiar vrei să trăiești! Avem nevoie de investitori, trebuie să îi căutăm noi, să le prezentăm cum vedem noi lucrurile și să găsim acele mijloace prin care îi putem atrage în zona noastră. Așa cum alții au reușit, sigur că vom reuși și noi. Iar eu POT să fiu acest om de legătură și partener de încredere pentru mediul de afaceri din Deva!”, mai spune Anamaria GAVRILĂ, candidat POT la primăria Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bârfe, zvonuri, adevăruri

Spun cârcotașii pe la colțuri că un personaj din zonă, după ce a aflat că…

2 zile ago

Suspendată pentru dopaj! Florentina nu mai merge la Paris

Preşedintele Comitetului Olim­pic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, ieri, pentru Agerpres, că suspendarea…

2 zile ago

Ce au descoperit poliţiştii din Brad în sacoşa unui hoţ?

Tânărul a fost prins la furat într-un magazin din municipiul Brad, după ce a fost…

2 zile ago

Prostituată din Lupeni, acuzată că a minţit pentru a-şi apăra proxenetul

Femeia a fost cercetată penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, pentru…

2 zile ago

Tânără bătută crunt de către concubin. Agresorul îi voia cerceii de aur pentru a-i amaneta

Femeia din municipiul Deva le-a spus polițiștilor că a fost băută de fostul său partener…

2 zile ago

Nimic nou sub soare. Românii, copleșiți de corupție

România. Corupția încă este o problemă gravă în România. Jumătate dintre români au spus că…

2 zile ago