Categories: ActualitateFlash

Alina Bica a susţinut acuzaţiile la adresa lui Berbeceanu

Natalia Bumbac

Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fosta şefă a DIICOT, Alina Bica (foto), a fost audiată în dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu şi al acuzatorilor acestuia. Fosta şefă a procurorilor de la Crimă Organizată a fost citată în calitate de martor, la cererea lui Berbeceanu.
Potrivit paginii electronice stirileprotv.ro, Alina Bica a fost audiată timp de oră şi jumătate, timp în care fosta şefă a DIICOT a susţinut că acuzaţiile procurorilor DIICOT Alba la adresa lui Berbeceanu „reprezintă adevărul”. Bica a spus că se bazează pe informări primite de la DIPI – Direcţie care se afla şi ea în centrul unei anchete DNA – şi pe investigaţiile subalternilor ei. Ea a declarat că Berbeceanu a protejat persoane şi firme din Alba, care aveau interese economice pe plan local.
Trebuie spus că după ce procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva lui Traian Berbeceanu, DNA a declanşat o anchetă împotriva lui Ioan Mureşan, fostul procuror şef al DIICOT Alba, a poliţistului Alin Muntean, cunoscuţi drept acuzatorii comisarului şef, dar şi a fostului procuror Nicolaie Cean. Înainte de începerea judecăţii, magistraţii au dispus conexarea celor două dosare, formând un singur dosar, în care cei patru au calităţi duble de victime şi inculpaţi. Următorul termen din acest dosar a fost stabilit pentru 24 februarie.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Bravo d-na Bica. Felicitari. E f bine ca a-i spus adevarul despre ce facea de fapt acest asa zis superpolitist. Multa lume a stiut despre ceea ce facea acest politist corupt, dar cum el era sustinut de relatiile pe care le avea nu a ,,cazut,,. Felicitari inca odata d-na Alina Bica. Acum ce mai zice ,,aparatoarea,, Berbecului, adica ,,celebra avocsta(sifon) Loredana Tirnovan.

  • Parca berbecu a citato ca e nevinovat... hopa... ce ai facut nebunule teai legat singur... catani de caca... acum o sa zici c si ea tine cu altii... dupa ce tu ai citato... toate se intorc... asa facei si tu anchetele ai cazut in propria capcana...

  • Felicitari d-na Alina Bica, pentru adevarul spus despre acest vagabond-borfas al zonei Traian Berbeceanu, o persoana cu un suflet jegos si care a facut abuz de putere in toate judetele in care a activat...dar asa cum el a traumatizat fizic si psihic oameni nevinovati, stiind ca este protejat de la Bucuresti si-a permis toate aceste mizerii.La Multi Ani mai Berbecule sa te inchida astia pe viata...
    P.S. Citez pe Berbecu "Si cand te gandesti bah Traiane ca ai muncit toata viata sa ajungi asa sus, nu e pacat sa nu recunosti ca erai sifon pentru unii protejati si parchetul va fi intelegator ca ai colaborat cu ei si ai recunoscut si nu vei merge multa vreme la PUSCARIE" Ce zici jegu.. de traian i-ti amintesti vorbele astea????

  • Ce bine. Meriti Berbecule. Te-a f...t D-na Bica. Si tu a-i facut mult rau. Acum ti-a trecut vremea. Ce fata de infractor ai.

  • Lasa-ti ca acuma o sa aveti "liber la ilegalitati" prostovanilor. Cand o sa va ajunga copii batuti mar in centrul "urbei" acasa de analfabeti o sa-l plangeti pe Berbeceanu. Pana atunci bucurati-va de minuscula voastra viata pe aceasta planeta, paraziti ai societatii.

  • Devean prost cee esti ... pai nai sunt si alti politisti care nu sunt corupti ... vati invatat sa va conduca jegosi si corupti... berbecu facea jocu la aia care iti bat copii in drum prostule .... uitate ce prieteni are..
    .

  • Rugam moderatorii sa nu mai accepte comentariile tuturor haimanalelor si infractorilor pe baza acestor articole, intrucat nu constituie decat probe impotriva lor. Dar analfabeti si prosti cum sunt, nu-si dau seama.
    Exacerbarea rautatii nu face bine nimanui.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

23 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

23 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

23 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

23 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

23 de ore ago