Categories: Actualitate

Agenții de pază ai unei firme au bătut un martor pentru a-și șterge urmele

Doi angajați ai unei firme de pază au produs un accident rutier, după ce au intrat cu autoturismul de serviciu în mai multe mașini aflate într-o parcare din Deva.

A filmat totul
Un martor a văzut incidentul și i-a filmat cu telefonul mobil, dar a plătit scump pentru simțul civic. Potrivit an­chetatorilor, cetățeanul agresat a mers să-și viziteze bunica și și-a lăsat auto­tu­rismul în parcarea blocului, însă spre miezul nopții au auzit zgomote din zona parcării. „S-a uitat pe geamul apar­­tamentului şi a văzut un auto­ve­hi­cul marca Dacia, inscripționat cu sigla BGS, care a acroşat mai multe auto­tu­risme aflate în acea parcare. Bărbatul a coborât în parcare pentru a verifica dacă și mașina lui a fost avariată, ob­ser­vându-i pe cei vinovați de strică­ciuni. A înregistrat totul și s-a întors în apartament.

I-au distrus mașina
La scurt timp după miezul nopții, băr­batul a auzit iarăși gălăgie pro­ve­nind din zona parcării, iar când s-a uitat pe geam şi a observat că agenții de pază i-au smuls ștergătoarele mașinii. S-a dus la ei să le ceară explicații însă a fost luat la bătaie pe motiv că „ i-a în­re­gistrat video şi fără nici un motiv”. Bă­tăușii, unul în vârstă de 29 de ani, iar celălalt de 30 de ani, au fost acuzați de lovire și con­dam­nați. Unul a primit 8 luni de închisoare cu suspendare iar celălalt, deși avea antecedente penale, a fost con­dam­nat la 9 luni și 10 zile în­chi­soare cu suspendare. Judecătoria Deva i-a obli­gat pe cei doi agresori să achite des­păgubiri morale în valoare de 3.000 de lei, însă sentința Jude­că­to­riei Deva nu este definitivă. (M. Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

14 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

14 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

14 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

14 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

14 ore ago