Categories: ActualitateFlash

Aflat în vizită în Valea Jiului, liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat: „Categoric, PSD va câştiga şefia Consiliului Judeţean Hunedoara”

Maximilian Gânju

Conducerea naţională a Partidului Social Democrat s-a aflat vineri, în ju­deţul Hunedoara, pentru a susţine can­didaţii social-democraţi la alege­rile locale din 27 septembrie. Liderii PSD au avut, de-a lungul zilei, întâl­niri cu cetăţenii din Lupeni, Vulcan şi Petroşani, dar şi cu aleşii şi candi­daţii la alegerile locale.

“Vom obţine cel mai mare număr de primari”
La Petroşani, preşedintele PSD, Mar­cel Ciolacu, preşedintele Consi­liu­lui Naţional al PSD, Vasile Dîncu, pre­şedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, care este candidatul partidului la alegerile pentru preşedinţia CJ Hu­nedoara, şi Costel Avram, candidatul PSD la alegerile pentru primăria mu­nicipiului Petroşani, au susţinut o conferinţă de presă.
„Categoric, PSD va câştiga şefia CJ Hunedoara şi va obţine cel mai mare număr de primari în judeţ. După ce am văzut echipa şi determinarea din cadrul organizaţiei, eu unul nu-mi fac nici o problemă. Urez succes şi can­di­datului nostru de la Petroşani, sunt convins că va fi surpriza din judeţ”, a declarat Marcel Ciolacu.

„PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă”
Afirmaţia aparţine preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, făcută în timpul vizitei din Valea Jiului. Ciolacu a de­clarat că va face demersuri pe lângă familia social-democrată europeană să sprijine, la nivelul Comisiei Euro­pene, alocarea de fonduri europene substanţiale pentru programele de­di­cate zonelor carbonifere în tranziţie, aşa cum este şi Valea Jiului.
„Locurile de muncă sunt esenţiale! Pentru oameni. Pentru economie. Nu şi pentru Guvernul Orban! Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale şi bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de şomeri, iar Hunedoara este unul din­tre judeţele cele mai afectate. De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noştri din familia social-de­mocrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanţiale pen­tru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziţie, aşa cum este şi Valea Jiului.
Situaţia nu este roz în Valea Jiului. Valea Jiului este cea mai afectată zonă după Revoluţie şi indiferent, din punc­tul meu de vedere, cine a fost la guver­nare a făcut mult prea puţin pen­tru această zonă. Bine ar fi să con­servăm cele patru mine func­ţio­nale din acest mo­ment”, a declarat, la Petroşani, liderul PSD.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

5 minute ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

7 minute ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 minute ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

9 minute ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 minute ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

17 minute ago