Adrian Bozdog, candidatul USL la Primãria Simeria

După ce actualul primar al oraşului Simeria, Petru Păun Jura, a anunţat că se retrage din lupta pentru un nou mandat, noul candidat al USL la şefia primăriei este Adrian Bozdog (foto).

Acesta deţine postul de administrator public al oraşului din anul 2008, iar din 2000, este membru PNL. „Vreau să continui proiectele începute de mai mulţi ani de administraţia locală. Sunt simerian şi vreau să mă pot uita în ochii locuitorilor şi mai încolo. Nu am terminat multe investiţii şi trebuie să le duc la bun sfârşit”, a declarat candidatul USL la postul de primar al Simeriei, Adrian Bozdog.
Pentru postul de primar al oraşului Simeria şi-au mai anunţat intenţia de a candida, comisarul şef Vasile Hriţac, din partea PDL, dar şi edilul şef al comunei Băcia, Emil Rîşteiu, care va candida independent. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ,,Vreau să continui proiectele începute de mai mulţi ani de administraţia locală. Sunt simerian şi vreau să mă pot uita în ochii locuitorilor şi mai încolo. Nu am terminat multe investiţii şi trebuie să le duc la bun sfârşit" Este un citat din declaratia domnului Adrian Bozdog sper ca sfarsitul mandatului sa nu spuna ca actualul primar ca nu a putut sa faca mai multe pentru simerieni din diferite motive si in al doilea rand dupa alegeri sa nu se inchida in primarie si sa iasa in oras intre oameni la urmatoarele alegeri ca si actualul primar. Nu am nimic personal cu actualul primar dar prea seamana cu cei de la PDL.

  • Candidat-ul USL...probabil ca nu se mai tine cont de protocol, de ce nu candideaza cineva de la PSD sau Psd-ul ii subjugat Pnl-ului la nivel local.Probabil ca psd-isti se vor gandii de doua ori atunci cand vor merge la vot, in special tinerii.

  • La Primaria Simeria va participa si candidatul din partea PP Dan Diaconescu, organizatia locala PPDD din Simeria. Speram sa schimbam in bine ceva in acest oras, dar mai ales dorim un dialog direct cu cetatenii, fara sa mai fim cenzurati.

  • te felicit.nu uita cand ajungi primar sa obtina sotia mea postul de director economic.familia roman si altii..... out.cred ca esti cu coloana nu?

  • Ultimul zvon mincinos lansat de bicisnici este ca acum ar migra la ppdd viceprimarul dat afara din PSD din gasca ciocoilor Zdrincu Mircea , astfel se incearca dezbinarea organizatiei PPDD Simeria din jud. Hunedoara de catre actualii tradatori ai orasului.
    PP DD este partidul poporului al cetatenilor cinstiti nu al tradatorilor si fripturistilor.
    Nu sa primit nicio adeziune din partea sa si nici nu poate fi vorba ca viceprimarul actual sa candideze din partea PPDD. Organizatia din Simeria nu este alta mizerie, nu este a ciocoilor ci a oamenilor cinstiti, se vede ca le este frica de oamenii curati , le transmitem acestor ciocoi sa nu mai incerce sa se infiltreze cu ajutorul fostilor dezertori in partidul oamenilor cinstiti ca nu o sa reuseasca, suntem satui de ei , 22 de ani au furat, mintit, manipulat, ajunge, timpul lor si a uneltirilor ascunse a apus. Asteptam cetatenii cinstiti sa depuna adeziunile pentru PP DD la sediul din Simeria, p-ta Unirii, bl.6, jud. Hunedoara.

  • domnul Rot Mircea....sau???....uneori tv ul daundeaza prea mult !!! in functie si de vasrta evident!!! multumesc.

  • Cel care scrie mesaje sub numele meu sa aiba coloana vertebrala sa isi foloseasca numele propriu daca are ceva de comunicat.

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

2 zile ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

3 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

3 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

3 zile ago