Adolescentul care şi-a violat sora rămâne după gratii

Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, care şi-a violat sora în vârstă de 10 ani, rămâne după gratii pentru încă aproape o lună, au decis judecătorii din Petroşani.

Adrian-Ştefan T. este acuzat şi trimis în judecată pentru viol şi se află în centrul de deţinere de la Craiova. Acesta a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi să fie plasat sub control judiciar, solicitare respinsă ca neîntemeiată. Soluţia magistraţilor a fost contestată de adolescent prin apărătorul său, astfel că ultimul cuvânt îl au magistraţii Tribunalului Hunedoara.
Grozăvia de care este acuzat tânărul a avut loc în municipiul Vulcan, în toamna anului trecut. Acesta a fost lăsat de mama sa să aibă grijă de sora lui, o fată de 10 ani iar ea a plecat până în oraş. Adolescentul a obligat-o pe fată să meargă cu el într-o anexă a gospodăriei şi să întreţină raporturi sexuale anale. După viol, copila şi-a anunţat mama, iar aceasta a alertat autorităţile. Medicii legişti au confirmat violul, iar adolescentul a fost trimis în judecată de către procurorii petroşăneni. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.