Categories: Actualitate

Adolescentul care şi-a violat sora rămâne după gratii

Minorul de 16 ani, din Vulcan, cu probleme grave de comportament, nu poate fi cercetat pentru fapta comisă sub o măsură mai puţin restrictivă. Astfel, magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au prelungit, zilele trecute, arestul preventiv. Adolescentul şi-a violat surioara în vârstă de 10 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani le-au arătat judecătorilor pericolul social pe care-l prezintă tânărul de 16 ani, astfel că magistraţii au decis să-i prelungească măsura arestării preventive până la finele lunii octombrie. Minorul a contestat decizia prin intermediul avocatului din oficiu, iar acţiunea sa va fi soluţionată de Tribunalul Hunedoara. Adrian Ştefan T. este învinuit că şi-a obligat o soră în vârstă de 10 ani să întreţină raporturi sexuale anale cu el, după ce mama lor a plecat de acasă până în oraş. Adolescentul a tras-o pe copilă într-o anexă gospodărească şi a abuzat de ea, au stabilit anchetatorii. Fetiţa şi-a anunţat mama, iar aceasta, de frica tânărului, şi-a chemat o rudă să o însoţească până acasă, acolo de unde a alertat autorităţile. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago