Categories: Actualitate

Adolescent prins în flagrant, la furat dintr-un autoturism

A avut neşansa de a fi observat de un poliţist chiar în timp ce spărgea o maşină. Omul legii n-a stat pe gânduri şi l-a imobilizat până la sosirea colegilor săi.

Totul s-a întâmplat în municipiul Hunedoara, poliţistul fiind în timpul liber. ”Deşi se afla în afara orelor de program, poliţistul a luat primele măsuri de prindere şi reţinere a tânărului, după care şi-a chemat în sprijin colegii din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Anchetatorii au stabilit că hoţul este un adolescent de 16 ani, din Hunedoara. Acesta a intrat în maşina lăsată descuiată de proprietar, dar n-a mai apucat să fure ceva. Tânărul este cercetat penal pentru tentativă de furt.
În vârstă de 33 de ani, agentul şef adjunct Cristian Popa (foto) este încadrat la Biroul Ordine Publică (compartiment proximitate) – Poliţia municipiului Hunedoara. Se întorcea de la schimbul II, în data de 12.11.2018, când l-a observat pe tânărul de 16 ani în zona în care locuieşte, încercând să sustragă bunuri dintr-o maşină. Cristian Popa este poliţist din anul 2006, absolvent al şcolii de poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Din 2011 lucrează ca proximist în cadrul Biroului Ordine Publică Hunedoara. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

Felicitare Paste

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

22 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

22 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

22 de ore ago