Categories: Actualitate

Acuzaţii şi mai grave în dosarul minorului care a dat cu maşina peste un poliţist

Adolescentul din municipiul Hunedoara a fost acuzat iniţial de ultraj. Încadrarea juri­dică a faptei a fost schimbată mai apoi în ultraj raportat la tentativă de omor. Acum se cere ca încadrarea să-i fie schimbată şi să fie judecat pentru o faptă şi mai gravă.
Poliţistul pe care minorul l-a lovit cu auto­turismul a cerut schimbare a încadrării juri­dice din infracţiunea de ultraj raportat la ten­tativă de omor, în infracţiunile de ultraj raportat la tentativă de omor calificat. Ado­les­centul va mai fi acuzat şi de conducere fără permis şi furt. Magistraţii Tribunalului Hunedoara, instanţă unde se soluţionează dosarul, au decis să ia în discuţie cererea.
„Instanţa, dispune a se comunica incul­pa­tului, apărătorului inculpatului şi repre­zen­tantei Parchetului de pe lângă Tribunalul Hu­ne­doara cererea, urmând ca la termenul din 18.03.2021 instanţa să se pronunţe pe cererile de schimbare a încadrării juridice formulată atât de inculpat. cât şi de partea civilă”, se arată în soluţia pe scurt.
Reamintim că minorul de 16 ani, din Hune­doara, a furat un autoturism şi l-a con­dus până în Petroşani. Un poliţist aflat în tim­pul liber a observat maşina furată şi şi-a chemat colegii în ajutor pentru a pune mâna pe hoţ. Când echipajul s-a apropiat de auto­turism, adolescentul aflat la volan a de­ma­rat în încercarea de a scăpa, iar un ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani a fost târât câţiva metri şi rănit. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

20 de ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

20 de ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

20 de ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

20 de ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

20 de ore ago