Actualitate

Accidente rutiere cu 11 răniţi în weekend

Natalia Bumbac

Şapte persoane au fost rănite, printre care doi copii de opt şi 13 ani, într-un accident rutier produs sâmbătă, 21 iulie, în jurul orei 08.00, pe DN 7, la ieşire din localitatea Leşnic. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Ambele maşini erau înmatriculate în străinătate.

A intrat pe contrasens, peste linia continuă
Din datele Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, un autoturism înmatriculat în Austria care circula dinspre Arad la Deva, a intrat pe contrasens depăşind linia continuă şi s-a lovit frontal cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcţie opusă. În urma impactului, şapte persoane aflate în cele două maşini au suferit răni şi traumatisme, iar şoferii au rămas încarceraţi. O minoră de opt ani care se afla în autoturismul din Austria şi un pasager din maşina cu numere din Germania au fost răniţi grav. Minora a fost transportată de urgenţă la un spital de copii din Timişoara. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fata de opt ani avea mai multe plăgi tăiate în regiunea inghinală, iar fata de 13 ani a suferit un traumatism cranian şi contuzii. Celelalte victime, trei femei şi doi bărbaţi, au suferit traumatisme toracice, de membre sau craniene, fiind duşi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În autoturismul din Germania erau doi români, iar în maşina înmatriculată în Austria erau patru cetăţeni austrieci şi minora de 12 ani de cetăţenie română. După producerea accidentului, traficul rutier a fost blocat timp de două ore şi s-a circulat pe rute ocolitoare.

Încă patru victime la Haţeg
Ieri, duminică, 22 iulie, un alt accident rutier grav, soldat cu patru victime, a avut loc pe Dealul Haţegului. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Reprezentantul SAJ Hunedoara a transmis că printre victime se numără o femeie de 28 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi multiple răni, cu pierderea stării de conştienţă, o femeie de 36 de ani cu traumatism cranian şi fractură de picior şi doi bărbaţi de 36 şi 31 de ani cu traumatisme craniene minore. Victimele au fost duse la spitalele din Haţeg şi municipiul Hunedoara. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago