Categories: Actualitate

A sărit cu bolidul direct în apa Jieţului

Maximilian Gânju

Un tânăr de 25 de ani, din Petrila, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a plonjat cu un autoturism direct în mijlocul pârâului Jieţ. Individul nu avea permis de conducere.

Accidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe drumul ce leagă Petrila de satul Jieţ. Un tânăr care nu are permis a urcat la volanul unei maşini puternice, a călcat acceleraţia, iar într-o curbă uşoară n-a mai putut stăpâni bolidul. Autoturismul a sărit de pe drum direct în mijlocul pârâului Jieţ, de la o înălţime de peste trei metri. Şoferul a reuşit să iasă din maşină şi acuza dureri, potrivit poliţiştilor. A fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, pentru acordarea îngrijirilor medicale.
”Din cauza leziunilor suferite în urma accidentului, acesta nu a putut fi testat alcoolscop, dar i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au spus anchetatorii. Individul este cercetat penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago