Categories: Actualitate

A luat-o la pumni din cauza câinilor

Totul a pornit de la o discuţie aprinsă între victimă şi agresor legată de câinii femeii. Bărbatul, care şi-a impus punctul de vedere cu pumnul, are 41 de ani şi este din Haţeg. A lovit-o pe femeie cu pumnii şi picioarele în cap şi corp până aceasta a căzut aproape inconştientă.Nu s-a oprit nici după ce victima era întinsă la pământ.

Declaraţii contradictorii
Incidentul s-a petrecut în Haţeg iar cei doi sunt vecini de bloc şi aveau un conflict mai vechi. Victima a ieşit cu câinii afară şi individul i-a reproşat că nu strânge mizeria lăsată în zona verde după ce patrupedele îşi fac necesităţile. Femeia a replicat, iar de aici s-a ajuns la agresiune. La întreaga scenă au asis­tat şi martori, dar în timpul anchetei şi pro­cesului declaraţiile lor au fost contra­dic­torii. Unul dintre ei a subliniat că victima avea un cuţit şi ar fi vrut să-l lovească pe inculpat, aspect care n-a putut fi luat în considerare de instanţa de judecată din cauza contradicţiilor şi a lipsei de probe. ”Pe fondul unor discuţii contradictorii cu inculpatul, raportat la câinii deţinuţi de către persoana vătămată, acesta a lovit-o cu pumnii şi picioare, iar după ce persoana vătămată a căzut, inculpatul a con­tinuat să o lovească cu pumnii şi picioarele peste cap, în spate şi în piept. Fapta in­cul­patului întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în dosar. Rodinel C.,de 41 de ani, din Ha­ţeg, a fost găsit vinovat de Judecătoria Haţeg şi condamnat la o amendă penală de 3.600 lei (180 zile-amendăx20 lei), pentru săvâr­şi­rea infracţiunii de lovire. Instanţa a reţinut faptul că şi victima agresiunii a contribuit la degenerarea conflictului verbal, as­pect care reiese atât din declaraţiile incul­pa­tului, cât şi din declaraţiile martorei. Sentin­ţa Judecă­to­riei Haţeg nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel de părţile din dosar cât şi de procurori. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

7 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

7 ore ago