A furat un BMW de sub nasul proprietarului

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Rapoltu Mare, este cercetat penal pentru un furt comis în 23 decembrie 2020, după ce a dispărut cu un automobil de lux. A văzut un anunţ în care se vindea un BMW, s-a văzut cu proprietarul şi sub pretextul că vrea s-l cumpere a cerut să-l probeze, şi dus a fost.
Poliţişti din două judeţe au fost implicaţi în investigaţiile care au condus la iden­ti­ficarea hunedoreanului. Poliţiştii de inves­ti­gaţii criminale din Alba, sprijiniţi de poliţiş­tii din Orăştie l-au identificat pe făptaş şi au recuperat maşina. ” Se pare că, în după amiaza zilei de 23 decembrie 2020, băr­batul s-ar fi prezentat la domiciliul păgu­bi­tului sub pretextul că doreşte să cumpere autoturismul a cărui valoare a fost esti­mată la 12.000 de euro. I-ar fi cerut pro­prie­­tarului permisiunea să urce în maşină şi să facă o probă, pe o distanţă de apro­ximativ 300 de metri, dau nu s-a mai în­tors. Bărbatul a ascuns autoturismul într-o locaţie din Simeria, unde i-ar fi schimbat plăcuţele de înmatriculare cu unele emise de autorităţile germane, după care l-a fi folosit, în mod frecvent, pe raza muni­cipiului Orăştie”, a informat IPJ Alba.
Poliţiştii îl cercetează pe bărbatul din Rapolt pentru furt şi l-au reţinut, pentru 24 de ore, iar magistraţii Parchetului de pe lân­gă Judecătoria Aiud au decis să-l pla­seze sub control judiciar. Autoturismul a fost recuperat şi va fi restituit păgubitului. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.