Categories: Stiri

A doua solicitare de arestare a lui Simota, respinsă


Nici la Curtea de Apel Alba Iulia procurorii DIICOT nu au avut mai mult succes privind cererea de arestare a lui Alin Simota (foto), pentru un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală. Asta, după ce, acelaşi răspuns l-au primit de la Tribunalul Hunedoara, pe care l-au atacat cu apel. Afaceristul din Valea Jiului este căutat în prezent la nivel naţional şi internaţional de poliţişti din 19 ianuarie, dar fără succes. Alin Simota a dispărut după ce Tribunalul Hunedoara a anulat hotărârea Judecătoriei Deva prin care a fost eliberat din penitenciar, dispunând reîncarcerarea acestuia, pentru a executa restul de pedeapsă din condamnarea de doi ani de închisoare pentru conflict de interese. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vezi ba Alune ca Literosu si Perasifon sint pe urmele tale. Cum te afli unde te ascunzi cum te sifoneaza la Pitulescu.

  • Da asa e. Litera si Pera l-au sifonat la greu pe cel care le-a dat ,,sa manince,,. Doua jigodii care merita :PUSCARIE.

  • :)))))))) ce prosti sunteti... o sa va aresteze pe toti:)))))) politia castiga dar margam e prea prost sa isi dea seama .... o ramas singur din cauza perversitati lui... jet jet jet.... :)))))) pentru el deja e prea tarziu... se va ocpua politia de tine... chiar daca alti te acopera pintre care si patronul de la Mesagerul... :))))))))

  • Patronul de la MESAGERUL ESTE UN GUNOI… tine cu margan si nu da adevaratele articole rusine domnule… acoperiti alt gunoi… macar dati articolele cat de cat reale nu doar ce va convine… or va este frica de el… ori sunteti un gunoi sau amandoua… de ce nu dati articole in care se spune de ce anume se bat cei din oras si cine este de vina?????? Sa nu vada lumea adevarul… GUNOIULEEEEEEEEEEÈEEEEEEEEE SA MA PIS PE ZIARUL TAU DE *****…. SI O SA GRIJA SA SE AFLE ADEVARUL CHIAR DACA TU UL ASCUNZI SI O SA AI DOAR ANTI RECLAMA PESTE TOT

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago