Categories: Actualitate

A adormit la volan

Oboseala i-a fost accentuată şi de băutura consumată înainte de a urca la volan, astfel că a făcut accident. Este vorba de un bărbat de 45 de ani, din comuna Tomeşti, care a fost rănit în urma evenimentului rutier.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul conducea pe DN76, în localitatea Vălişoara, din direcţia Deva spre Brad, iar din cauza oboselii a adormit la volan, autoturismul a ieşit de pe drum şi a acroşat un parapet metalic aflat pe partea dreapta a părţii carosabile.
”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care se afla singur în autoturism şi care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital, i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago