Categories: EvenimentFlash

„Mărgan“, în faţa instanţei devene

Andreea Lazăr

Cornel Crâznic (foto), zis „Mărgan”, a fost prezentat, ieri, încătuşat, magistraţilor hunedoreni.

Cere contopirea pedepselor
„Mărgan” s-a aflat, ieri, în faţa magistraţilor, în urma unei solicitări de contopire a pedepselor. Acesta are trei condamnări la activ, dintre care, potrivit judecătorilor, cea mai mare este de cinci ani. Cornel Crâznic a cerut instanţei devene şi schimbarea regimului de detenţie. Acesta a afirmat că se află încarcerat în regim închis, deşi ar trebui să beneficieze de regimul semi-deschis, având o condamnare de până în cinci ani. „Mărgan“ a fost încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare în perioada 18 noiembrie-20 decembrie 2010, după care a fost transferat la Penitenciarul Aiud.

A fugit în Spania
Interlopul hunedorean a fost dat în urmărire generală, după ce s-a sustras executării pedepsei cu închisoarea pentru vătămare corporală gravă. În anul 2002, atunci când grupul infracţional, condus de „Mărgan”, a fost destructurat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, cu ocazia cercetărilor făcute în dosarul „Comorile Dacice”, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru vătămare corporală gravă. „Mărgan“ a fugit în Spania, unde, sub numele de Alexandru Florin Bălan, a fost arestat în repetate rânduri.

Nou termen de judecată
Instanţa a hotărât un nou termen de judecată pentru 14 martie, după ce avocatul interlopului a solicitat lămuriri cu privire la perioada de detenţie petrecută în penitenciarul din Madrid. „În documentele obţinute de la reprezentanţii penitenciarului din Madrid, nu se specifică pentru ce a fost încarcerat acolo. Noi considerăm, din această cauză, că a fost pentru condamnările Judecătoriei Deva”, a afirmat avocatul lui „Mărgan“.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

11 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

11 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

11 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

11 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

11 ore ago