Comunitate

Zona de agrement de la Bejan, pregătită pentru sezonul estival

Primăria municipiului Deva şi Biroul Administrare Baze Sportive şi de Agrement au finalizat lucrările pentru ca zona de agrement de la Bejan să poată oferi devenilor confortul necesar pentru o zi de relaxare în aer liber. A fost efectuată ecologizarea şi igienizarea perimetrului.

Lucrări executate de oamenii de la SPÎGM
În zona de picnic, mesele, băncile şi grătarele au fost reparate şi vopsite. Localnicii au la dispoziţie şi chiuvete exterioare branşate la reţeaua de apă.
Zona grupurilor sanitare a fost împrejmuită cu un gard de plasă, au fost montate gărduleţe de fier pentru a delimita aleile pavate cu dale de spaţiul verde. Aparatele de fitness au fost şi ele reparate acolo unde a fost cazul şi vopsite. Zona de agrement este dotată şi cu două terenuri de tenis pe bitum care sunt deschise între orele 10.00 şi 20.00. În ceea ce priveşte întreţinerea spaţiului verde şi salubrizarea, lucrările sunt făcute de angajaţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală aflat în subordinea Consiliului Local şi a Primăriei municipiului Deva. În perimetrul zonei de agrement este interzis accesul cu autovehicule, ATV-uri, motociclete şi scutere. Primăria Devei îi roagă pe localnici să păstreze curăţenia şi să depoziteze deşeurile în containerele special amplasate pe platoul din apropierea zonei de agrement. Nerespectarea acestor reguli se sancţionează conform legilor în vigoare.
Zona de agrement de la Bejan se întinde pe o suprafaţă de 5.500 de metri pătraţi şi a fost realizată din fonduri de la bugetul local. Aceasta a fost deschisă de administraţia locală pentru public în anul 2013 şi este una dintre zonele preferate de către localnici pentru ieşirile la iarbă verde. Accesul la toate facilităţile de acolo este gratuit. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

17 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

17 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

17 ore ago