Categories: Actualitate

Weekend cu trei accidente rutiere

Oana Mihnea

În acest sfârşit de săptămână, au avut loc trei accidente rutiere, două dintre ele din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi unul din cauza nerespectării regulilor de circulaţie.

Vineri, în jurul orei 19.00, un bărbat de 49 de ani din municipiul Brad, aflat la volanul unui autoturism marca Renault Megane, în apropierea benzinăriei din localitatea Dobra, a derapat şi a intrat pe contrasens din cauza carosabilului umed, lovind un autotren, care circula regulamentar. Prin urmare, autoturismul a fost aruncat în afara părţii carosabile iar şoferul a suferit o fractură la un braţ,  necesitând transportarea lui la Secţia Urgenţe a Spitalului din Deva. Pe numele bărbatului din Brad a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă (autoaccidentare). Traficul rutier a fost oprit în zonă aproximativ o jumătate de oră.
Tot vineri, la ieşirea din localitatea Haţeg spre Bretea Strei, un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Bihor, a derapat într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 19 ani din Lupeni. În urma impactului, cei doi conducători auto au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul din Haţeg pentru îngrijiri medicale.
Sâmbătă, în jurul orei 14.00, în municipiul Hunedoara, la intersecţia cu strada G. Topârceanu, pe trecerea de pietoni din zonă, un bărbat de 59 de ani din Hunedoara a vrut să depăşească neregulamentar un alt autoturism, al cărui şofer, un tânăr de 20 de ani, tot din municipiu, se pregătea să schimbe direcţia de mers spre stânga. Ca urmare a impactului, o fetiţă de trei ani şi o lună, care se afla pe bancheta din spate a maşinii conduse de bărbatul de 59 de ani, a fost rănită uşor.
În ambele cazuri, şoferii vinovaţi de producerea accidentelor sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago