Categories: Eveniment

Week-end însângerat pe şosele

Carmen Cosman

Un accident înfiorător s-a produs sâmbătă, pe DN 66, în localitatea Iscroni din Valea Jiului. Un tânăr de 29 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

Viteza l-a dus la moarte
Tragedia s-a produs după ce Marian Pătru, de 29 de ani, din Vulcan, a riscat o depăşire în mare viteză, iar la intrarea pe banda lui de mers nu a mai putut controla autoturismul pe care îl conducea dinspre Vulcan înspre Petroşani. A părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un gard şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor din maşină. Conducătorul auto a murit pe loc, iar alţi trei bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, pentru a li se acorda îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind în stare gravă, fiind suspect de fractură de coloană cervicală şi traumatism toracic.

Avea curaj, dar n-avea permis
Un tânăr de 20 de ani, din comuna Băiţa, a ajuns la spital în stare gravă, după un accident pe care l-a provocat chiar el. Duminică dimineaţa, în jurul orei 00.40, Sergiu M. s-a urcat la volan, deşi nu avea permis de conducere. Pe DJ 706 A, pe raza localităţii Chişcădaga, tânărul a intrat într-o curbă cu viteză prea mare, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. „În urma impactului cu teren denivelat, conducătorul auto a fost rănit grav. După verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că Sergiu M. nu posedă permis de conducere, pe numele său întocmindu-se dosar de cercetare penală”, a declarat Adriana Voina, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

S-a înfipt direct în stâlp
O maşină încărcată cu pâine a reuşit să dărâme un stâlp de electricitate situat, la intrarea în cartierul Lonea, din oraşul Petrila.
Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în apropierea Primăriei Petrila, după ce şoferul dubiţei cu pâine a luat curba cu viteză prea mare şi nu a mai putut redresa autovehiculul. A lovit în plin un stâlp de beton de pe marginea drumului, pe care l-a frânt ca pe un băţ de chibrit. Din fericire, şoferul a scăpat nevătămat şi s-a ales doar cu o sperietură groaznică. Echipele de la Enel au înlocuit imediat stâlpul de iluminat distrus de şoferul imprudent.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

24 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

24 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

24 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

24 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

24 de ore ago