Categories: EvenimentFlash

Vroia să-şi recupereze datoriile cu pistolul

Supărat pentru faptul că nu-şi mai primise banii de două luni de zile, de la chiriaşii săi, un bărbat din Petroşani s-a folosit de un pistol cu gaze, pentru a-i intimida şi ameninţa pe rău-platnici.

I-a luat apărarea

Totul s-a petrecut ieri la amiază, în jurul orei 12, în apropierea Liceului de Informatică din Petroşani. Înainte cu aproape o oră ca incidentele să se petreacă, Ovidiu R., de 29 de ani, din Petrila, proprietarul unui spaţiu în care funcţiona un fast-food, şi-a sunat chiriaşul să-l ia la rost, pentru că nu-i plătise contravaloarea chiriei pe două luni de zile. După ce, la telefon, au avut o conversaţie cu scântei, Ovidiu R. s-a urcat în maşină şi a plecat în trombă spre locul în care Marius P., chiriaşul său, îşi desfăşura activitatea. Odată ajunşi faţă în faţă, nu a mai durat mult până când s-au încins spiritele, iscându-se un scandal intens între cei doi bărbaţi. La toată această dispută, a luat parte şi fiul, de 21 de ani, al chiriaşului, care, pentru a-i lua apărarea tatălui său, a intrat şi el în scandal. Proprietarul spaţiului şi fiul chiriaşului au început să se înjure şi să se împingă reciproc, dar fără a se lovi, moment în care Ovidiu R. a scos din buzunar un pistol şi l-a îndreptat înspre tânărul de 21 de ani, ameninţându-l că-l împuşcă.

Anunţaţi prin 112

Din fericire, evenimentele nu au avansat, pistolul nefiind folosit decât pe post de ameninţare. Câţiva oameni de pe stradă, care au auzit şi văzut tot scandalul, au sunat la 112 şi au anunţat că în fast-food, se petrec ameninţări cu arma. „A fost vorba despre o armă neletală, cu gaze şi bile de cauciuc. Atunci când poliţiştii de la Biroul pentru Investigaţii Criminale au ajuns la faţa locului, au descoperit că proprietarul spaţiului deţinea acel pistol legal, el având autorizaţie pentru deţinere de arme neletale. Datorită faptului că Irinel P. a depus plângere împotriva celui care l-a ameninţat cu arma, oamenii legii i-au întocmit proprietarului spaţiului, dosar penal pentru ameninţare, urmând ca verificările să continue”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (L. Botici)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago