Vor avea sau nu vor avea loc schimbări la nivelul conducerii PNL Hunedoara?

Natalia Bumbac

În urma alegerilor locale din 5 iunie, PNL Hunedoara a pierdut două dintre cele mai importante primării din judeţ, respectiv pe cele ale municipiilor Deva şi Hunedoara, dar şi Consiliul Judeţean. Motiv pentru care liderii de la centru ar avea în plan să dizolve întreaga conducere a organizaţiei judeţene, urmând ca organizaţia să fie condusă de un comitet interimar, însărcinat cu organizarea alegerilor interne, conform unor surse din rândul liberalilor.
Preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto), a arătat că nu există o astfel de decizie la nivelul conducerii partidului, neexistând un temei în acest sens. „Este o intoxicare. Nu există nici un temei pentru o astfel de discuţie. A existat în trecut o propunere ca în ultimele 10 judeţe, unde au fost obţinute rezultatele cele mai slabe, să fie luate unele măsuri. PNL Hunedoara s-a situat pe locul 12 ca rezultate la alegerile locale. Mâine (n.r. 15 iunie) va avea loc şedinţa Biroului Naţional, vedem ce se hotărăşte”, a afirmat preşedintele PNL Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • De ce să se schimbe ceva ? Sunt convins că nici pesediștii, nici aldiștii nu vor nici o schimbare în PNL. Doar Moloțescu ar vrea să revină la butoane.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

22 de ore ago