Vochiţoiu: „Sute de milioane de euro s-au scurs în buzunarele clientelei politice”

Natalia Bumbac

Într-o declaraţie politică susţinută în plenul Senatului, Haralambie Vochiţoiu (foto), senator şi lider al UNPR Hunedoara, a afirmat că sutele de milioane de euro investite în Parâng s-au scurs în buzunarele clientelei politice, nicidecum în dezvoltarea infrastructurii turistice din Valea Jiului, care în acest moment este la pământ. O zonă, care aşa cum susţine parlamentarul, ar fi trebuit să beneficieze de investiţii în infrastructura rutieră şi feroviară pentru a se dezvolta turistic.
„Din cele peste 100 de milioane de euro alocate pentru Staţiunea Parâng, în perioada Guvernului Boc, când s-a construit o telegondolă care duce nicăieri, dacă măcar un milion ar fi fost dirijaţi pentru modernizarea Gării Petroşani, lucrurile ar fi stat altfel în Valea Jiului. Dacă măcar un rucsac din genţile de bani date şpagă de Gărdean, aşa cum susţin procurorii, ar fi fost cheltuiţi pentru reabilitarea acestei clădiri, nu ne-ar fi fost ruşine acum de cum arată principala poartă de intrare a municipiului. Se tot spune că trebuie să ne orientăm spre dezvoltarea turistică a zonei, din moment ce mineritul este la pământ. Dar cum să faci turism fără să ai drumuri?”, a declarat Haralambie Vochiţoiu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Haralambie Vochiţoiu a mai spus că a obţinut promisiunea ministrului Transporturilor, care a asistat la discursul său din Senat, că vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea Gării din Petroşani şi pentru finalizarea lucrărilor la drumul Câmpu lu Neag – Herculane. Lucruri pe care le-a cerut în cuvântarea sa din Parlament. „Pentru Gara din Petroşani vor fi alocaţi 900.000 de lei pentru lucrări urgente, iar de anul viitor va intra în reparaţii capitale. La drumul Câmpu lu Neag – Herculane mai trebuie executate sub 20 la sută din lucrări pentru a finaliza investiţia”, a precizat senatorul.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Haralambie Vochițoiu ești un nerușinat și un gargaragiu. Nerușinat, deoarece așa zisul partid pe care îl tot promovezi a fost un aprig susținător al Guvernului Boc. Acesta nu putea face nimic fără susținere din partea...interesului național. Deci, înțelegi de ce ești nerușnat ? Ești, în același timp, gargaragiu deoarece un partid devine valid prin încrederea acordată de electorat. Partidul pe care îl reprezinți nu a obținut nimic de la electorat în mod direct. În asta constă gargara voastră. Nu aveți nimic de a face cu interesul național. Când veți obține direct, prin vot, ca partid de sine stătător electoral, încrederea oamenilor aveți dreptul să vorbiți. Deocamdată interesul național clamat de voi se reduce la coloana oficială pentru Gabriel Oprea, la cabina de duș pentru cabinetul său de ministru și la slugărnicia ta în a-l susține într-o cauză pierdută inclusiv prin ridicolul situației când i-ai dus lista de prezență să o semneze.

  • Baga de vina ciob la oala sparta.
    Hotii lui Oprea la cioflingarii lui Base.
    Pai chiar asa, ne iei de prosti , nu voi ati pactizat cu Base ?
    Vezi prostovane, incearca sa tii socoteala dosarelor lu Oprea ca el in curand candideaza la recordul national in ... penal.
    Vai de kuru vost!
    Ai "obtinut tu"?!, pentru "harnicia" ta! Ai impresionat tu?! pe cine ma?!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago