Categories: Eveniment

Vizite amoroase la Penitenciarul Bârcea Mare

De la începutul anului şi până în prezent, Penitenciarul Bârcea Mare a acordat aproape 200 de vizite intime, puşcăriaşilor proaspăt căsătoriţi sau celor care s-au comportat exemplar.
În anul 2014, în camera „matrimonială” a deţinuţilor s-au consumat 176 de asemenea vizite a câte două ore, dar şi trei de 48 de ore. „Persoanele private de libertate care se căsătoresc în penitenciar beneficiază de o vizită intimă care se derulează pe durata a 48 de ore, ulterior, având dreptul şi la două ore pe lună, pentru o perioadă de un an, calculată de la data încheierii căsătoriei, să se întâlnească cu soţiile. În ceea ce priveşte deţinuţii deja căsătoriţi, aceştia au dreptul la vizitele respective o dată la trei luni, câte două ore”, a declarat inspectorul principal de penitenciare, Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.
Ca să se simtă aproape ca casă, reprezentanţii penitenciarului au pus la dispoziţia cuplurilor  un pat dublu, toaletă cu cabină de duş, un televizor. În cazul în care partenera doreşte o masă mai specială, aceasta poate aduce pachet din afară. Se ştie că la Penitenciarul Bârcea Mare sunt închişi doar bărbaţi.
Anul trecut, la penitenciarul hunedorean s-au consumat 19 vizite în urma căsătoriilor, dar şi 487 întâlniri intime de câte două ore. (L. Goangă)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Conducerea de la penitenciarul barcea mare nu aproba vizitele intime chiar dacă deținutul nu are rapoarte și chiar dacă are foarte multe cereri pt munca făcute și neaprobate, la acest penitenciar trebuie sa ai relații ca sa ieși la munca sau ca sa fie aprobate cererile ! Sunt căsătorită cu deținutul din aprilie 2016 și nu mi se aproba vizita intima ceea ce ar fi obligatoriu în primul an de căsătorie! Sper ca aceste probleme sa se rezolve !

Recent Posts

Laurențiu Nistor: Cardiologie intervențională la Spitalul Județean de Urgență Deva

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva are în structura sa un departament complex destinat tratării…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se dau lupte grele într-o urbe mare din re­giunea cu lămpașe, un­de o grupare interlopă…

3 ore ago

Cetățile Dacice din Munții Orăștiei și Castelul Corvinilor, premiate la Destinația Anului 2024

Județul Hunedoara, din nou, pe podium! În cadrul competiției pentru Destinația Anului 2024, Cetățile Dacice…

3 ore ago

Bulina albă

Emil Radu Bureană - primarul comunei Vorța Pentru că a rezolvat prioritatea zero a cetățenilor,…

3 ore ago

Bulina neagră

Tibor B., din Lupeni, încarcerat în prezent într-un penitenciar din Italia Pentru că riscă să…

3 ore ago

Prefectul care și-a vândut dulceața la spitalele publice în plină pandemie vrea să păcălească hunedorenii

La numai o lună după ce a fost învestit în funcție, Călin Petru Marian a…

4 ore ago