Categories: Eveniment

Viteza l-a dus la moarte

Maximilian Gânju

Un tânăr motociclist de 31 de ani din Petrila, specialist în IT, a murit sâmbătă după amiază, pe DN 66, în zona Merişor-Băniţa, după ce s-a izbit în plin de o maşină care venea din sens opus. Martorii accidentului spun că paramedicii şi cei de la Ambulanţa Petroşani care au ajuns la locul accidentului pentru a-i acorda primul ajutor s-au arătat şi ei îngroziţi de câte răni avea tânărul, care a decedat pe loc.
Teribilul accident s-a produs la intrare în Merişor, într-o curbă largă, cu două benzi pe urcare şi vizibilitate bună. Tânărul motociclist, Sultana Mihai Alexandru (foto), circula cu viteză foarte mare şi din această cauză a ieşit pe contrasens şi s-a izbit în plin de un autoturism care aparţine Primăriei Băniţa.
Un martor ocular care circula cu maşina pe acelaşi drum povesteşte cum s-a produs accidentul. „Pe drumul Petroşani – Haţeg, cum cobori din Băniţa, după izvor, motociclistul, care mergea cu aproximativ 140 km pe oră, m-a  depăşit. Din ce am văzut, riderul a intrat tare  în curbă, a derapat pe contrasens şi s-a înfipt într-un autoturism Dacia Logan, ce urca. Mai exact, s-a înfipt în uşa şi roata din spate a maşinii, iar în urma impactului, motocicleta s-a făcut zob, s-a împrăştiat peste tot”, a declarat martorul ocular.
Motociclistul avea cască şi echipament, însă impactul a fost devastator. Tânărul făcea parte dintr-un grup restrâns de pasionaţi de motoare, care se întâlneau seară de seară în faţa Casei de Cultură din Petroşani. Sultana Mihai Alexandru lucra de mai mulţi ani la o firmă de calculatoare din Petroşani. Amicii lui au realizat în memoria colegului lor o pagină Facebook, intitulată „Comemorare! Mihai Sultana – Nu te vom uita niciodată”, unde cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Primaru nu e vinovat vinovat e nebunu pe 2 roti ce cauta cu viteza de 140km/h si pe contra sens ??? pe acel sector de drum periculos si vizibilitae minima ?? lasati concursurile fratilo in curbe :)):)):))
    p.s dumnezeu sa-l odicneasca pe individu diliu ..... si dumnezeu sa-l aibe in paza pe domnu primar sa ne traiascaaaaaaaaaaaaaaaaa sa avem noroc de el ca e un om de nota 10 mii traiasca domnu primarrr:*:*:*

  • bai bogdan masoara-ti si tu cuvintele k e vorba de un om...cu suflet mare care a lasat in urma o fetita care il adora si un copilas inca nenascut :( iar primarul probabil nu poate sa doarma din cauza constintei sau cel putin asta sper !!!!

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

12 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

12 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

12 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

12 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

12 ore ago