Categories: Actualitate

Viteza, alcoolul şi neatenţia au făcut victime pe şoselele din judeţ

Maximilian Gânju
Natalia Bumbac

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie produse pe DN 66 şi DN 66A. Cel mai grav dintre ele a fost provocat de un şofer care circula cu viteză extrem de mare pe un segment de drum foarte periculos. Atât poliţiştii, cât şi martorii au fost uluiţi că bărbatul aflat la volan trăieşte, după ce maşina pe care o conducea s-a făcut zob.

Zicala ”Dumnezeul beţivilor există” s-a adeverit în cazul unui şofer din Valea Jiului, pentru că a scăpat aproape nevătămat dintr-un accident produs sâmbătă pe DN 66A, la intrarea în municipiul Lupeni. Martorii spun că individul părea a fi sub influenţa alcoolului şi circula cu viteză extrem de mare pe o porţiune de drum plină de curbe periculoase, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit frontal de un parapet. În urma impactului extrem de puternic, autoturismul s-a făcut zob (foto) şi a luat foc, însă incendiul a fost stins de şoferii aflaţii în trafic. Atât poliţiştilor, cât şi martorilor nu le-a venit să creadă că individul a scăpat cu răni uşoare. Acesta nu şi-ar fi legat centura de siguranţă şi în momentul impactului a fost pur şi simplu aruncat din maşină, altfel n-ar fi avut nici o şansă de a scăpa cu viaţă.
Un alt accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital a avut loc pe DN 66, pe raza comunei Băniţa. Şi de această dată viteza prea mare a stat la baza producerii accidentului. Şoferul unei Dacia Logan a încercat o depăşire într-o curbă periculoasă, a lovit o altă maşină şi apoi a rămas suspendat pe parapetul de protecţie de pe marginea drumului.
Tot sâmbătă, un bărbat din judeţul Alba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Accidentul rutier s-a produs la primele ore ale dimineţii. Şoferul se deplasa pe DN 7, pe raza localităţii Veţel. Într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 48 de ani a fost rănit grav, suferind traumatisme în mai multe zone ale corpului, iar un pasager care se afla în autoturism s-a ales cu răni uşoare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago