Categories: Eveniment

Violatorul unei copile, trimis opt ani după gratii

Loredana Goangă

Ieri, violatorul fetiţei de şase ani a fost condamnat de către Tribunalul Hunedoara şi va sta ani buni după gratii. Florin Sîrbu, de 30 de ani, din Geoagiu, a ajuns pe mâna autorităţilor, după ce a fost surprins asupra faptei chiar de fratele victimei.

„Autorul violului a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, precum şi trei ani de interzicere a anumitor drepturi cetăţeneşti. Acestuia i se vor prelua probe biologice în vederea introducerii datelor genetice în Sistemul de Date Genetice Judiciare. Condamnatul poate declara apel în termen de 10 zile de la comunicarea pedepsei”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
În luna iunie a.c., Florin Sîrbu a mers în vizită la o cunoştinţă din satul Homorod, şi profitând de faptul că fata vecinilor, de numai şase ani, era nesupravegheată, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Violul a avut loc în curtea unei case nelocuite, făptaşul oprindu-se numai atunci când fratele micuţei, un tânăr de 19 ani, l-a surprins asupra faptului.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Lasa ca o sa devina si el fetita in inchisoare...o sa vada cum e sa fi violat. Pacat de fetita inocenta ca a nenorocito pe viata.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

14 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

19 ore ago