Sport

Viitorul sună bine la atletismul din Hunedoara

Campionatul Național de Atle­tism a adus o nouă confirmare pen­tru atle­tis­mul din municipiul Hunedoara, pentru care antrenorul emerit Ștefan Beregszaszy și prof. Marieta Ilcu Răileanu pot fi fericiți.

A doua nu a fost bună

Sportivul Răzvan Gabriel Toth (foto, în centru), le­gi­ti­mat la CSS Hunedoara, pregătit de cei doi teh­ni­ci­eni amintiți mai sus, a reușit să cucerească medalia de aur în proba de 1.500 m la com­pe­tiția de la București. Atletul hune­do­rean a înregistrat și un timp valoros, 4:07,80, iar odată cu me­dalia de aur a devenit și campion na­țio­nal la nivelul juniori  U18 ani. Duminică, în cea de a doua zi a competiției, atletul de la CSS Hunedoara a încercat să obțină o nouă medalie și la proba de 800 m pe care a terminat-o însă pe locul 6, cu timpul de 2:02,85, el fiind mai mic ca vârstă decât adversarii săi. Răzvan Gabriel Toth este elev la Liceul Economic „Emanuil Gojdu” din mu­ni­cipiul Hunedoara și este o nouă și va­loroasă speranță pen­tru atletismul din municipiul de pe Cerna.

Alte rezultate înregistrate în com­pe­tiția de la București: triplusalt-   Robert Florin Popa (LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul 7 în finala probei cu o să­ritură care a măsurat 12,40m, în finala probei de 1.500 m Mihai Leica (LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul 7, iar la 800 m pe locul opt.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago