Categories: Sport

Victorii românești în Cupele Europene de handbal

CSM Bucureşti a învins pe teren propriu, formația ungară Ferencvaros Budapesta, cu scorul de 27-21 într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
Handbalistele bucureștene şi-au luat astfel revanşa după ce au pierdut la Budapesta în urmă cu o săptămână, printr-un gol primit în ultima secundă. În European League, SCM Rm.Vâlcea s-a calificat în faza grupelor, după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, formația spaniolă Amara Bera,cu 29-27, în manșa se­cundă a turului III preliminar.Echipa vâlceană se impusese și în partida tur, de pe teren propriu, cu 34-28.
Gloria Buzău a ratat calificare în grupe, după remiza cu gruparea norvegiană Stor­ha­mar. În manșa I, nordicele au câștigat cu 31-27.
CS Măgura Cisnădie s-a calificat în grupele EHF European League, după ce a învins echipa maghiară DVSC Schaeffler, scor 25-21 (15-9), în manșa secundă a turul trei preliminar. În prima manșă cele două formații au remizat, 22-22.handbalistele pregătite de Alexandru Weber n-a avut nici o emoție la returul din România și a avut chiar și un avans de lase goluri în prima repriză.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago