Categories: Sport

Victorie şi fără antrenor

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Devatrans au făcut instrucţie cu SCM Piteşti şi au marcat aproape 50 de goluri în meciul câştigat, sâmbătă, la Haţeg, cu scorul de 47 – 30, deşi au rămas fără antrenorul Adrian Palko. Victoria categorică în faţa ocupantei locului patru, fără sprijinul unui tehnician, e un semn că în Divizia A, seria B (eşalonul doi valoric) nivelul e unul foarte modest.

Multe goluri şi destul spectacol
Cetate a respectat reţeta succeselor lejere în actualul sezon în care evoluează în afara Ligii Naţionale, deşi antrenorul Adrian Palko şi-a reziliat contractul cu clubul pe cale amiabilă săptămâna trecută. Jucătoarele cu experienţă le-au ghidat pe cele tinere din teren, iar patronul Marian Muntean şi antrenorul emerit Ioan Mătăsaru le-au supervizat de pe margine, astfel că echipa a făcut un joc bun, soldat cu o victorie concludentă, 47-30. Au fost foarte multe goluri marcate (77), semn că ritmul a fost bun, iar meciul a avut suficiente faze de bună calitate. Îngrijorător totuşi, pentru echipa deveană este numărul mare de goluri primite la un meci pe teren propriu. „Piteştencele au practicat un marcaj om la om pe tot terenul, de aceea golurile s-au înscris extrem de uşor. Echipa noastră a înscris mult şi lejer, dar a şi primit prea multe goluri pentru valoarea adversarelor”, a comentat Marian Muntean, finanţatorul grupării Cetate Devatrans. Trebuie precizat că profesorul Ioan Mătăsaru nu a stat în mod oficial pe banca tehnică la meciul de sâmbătă de la Haţeg cu SCM Piteşti, pentru că nu sosiseră hârtiile oficiale de la Federaţie. În etapa următoare, Cetate va juca în deplasare cu Mureşul Târgu Mureş, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Tg. Mureş.

Rezultatele complete ale etapei a 15-a:
Naţional Braşov – ACS Avram Iancu Arad 45-17; CSM Bistriţa – Mureşul Tg. Mureş 33-21; Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Reşiţa 32-32; CSU de Vest Timişoara – CSM Slatina 27-31; Cetate Devatrans – SCM Piteşti 47-30

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

20 de ore ago