Categories: Actualitate

Victor Stoica: Mă uit înapoi, ca să pot privi înainte

Magdalena Şerban

Aflat de trei mandate în fruntea comunităţii din Pui, Victor Stoica (foto) îl ţinteşte şi pe cel de-al patrulea. Iar după cum au stat lucrurile la lansarea candidaturii sale, se pare că poate avea mult mai multe, nelipsindu-i susţinerea localnicilor şi proiectele implementate pentru dezvoltarea comunei.

Continuă asfaltarea drumurilor şi alimentarea cu apă
„Nu mi-a plăcut niciodată să scot în evidenţă ceea ce am făcut, pentru a nu fi interpretat în fel şi chip, dar sunt lucruri care se văd cu ochiul liber. Împreună cu echipa locală, am asfaltat drumurile comunale Ohaba Ponor-Federi (2.000 metri) şi Ruşor-Şerel (7.000 metri), am început lucrările de asfaltare (cu ziduri de sprijin) la Şerel (2.000 de metri), în parteneriat cu Composesoratul Marginea Şerel, le-am continuat pe cele de asfaltare a drumului comunal Galaţi-Fizeşti (1.700 metri), am pietruit uliţe din cele 12 sate ale comunei, am reparat podurile de pe Râul Strei din satele Pui şi Băieşti, iar în Ruşor, Şerel, Râu Bărbat, Ohaba Ponor şi Federi, am construit 10 podeţe şi am deschis drumuri noi în Fizeşti, Ohaba Ponor şi Federi. De asemenea, am continuat extinderea alimentării cu apă în Hobiţa, Râu Bărbat, Pui şi Galaţi, am continuat introducerea apei potabile în Şerel, Ruşor, Băieşti, modernizarea vestitului târg din Pui şi am demarat lucrările de îndiguire a apei din Ohaba Ponor”, a rezumat primarul Victor Stoica.

Modernizări de cămine, şcoli şi biserici
Fie că sunt sau nu, bani la bugetul local, păstorul fiecărei comunităţi trebuie să se descurce cum poate mai bine, aşa încât, ceea ce a plănuit să devină înfăptuit. „Am finalizat lucrările de modernizare a căminelor culturale din Hobiţa, Băieşti, Galaţi, Fizeş II şi Ohaba Ponor, am continuat modernizările la şcolile din comună, iar bisericile din Federi, Ohaba Ponor, Casa Parohială Ponor, Râu Bărbat, Uric, Hobiţa, Pui (reparaţii exterioare, schimbare acoperiş, în curs de pictare), precum şi cele din Fizeşti, Băieşti şi Ruşor – toate acestea au primit sprijin din partea noastră, a administraţiei locale. Lor li se adaugă lăcaşurile de alt cult decât cel ortodox (Uric, Pui şi Ponor), oferindu-le ajutor şi lor. Azilul de bătrâni din Râu Bărbat a fost modernizat, iar iluminatul public din Galaţi, Ohaba Ponor şi Ponor a fost extins, în satele comunei fiind montate peste 500 de lămpi economice. În paralel, am sprijinit persoanele cu handicap şi cele defavorizate, iar la fiecare sfârşit de an, la copii a venit Moş Crăciun. Totodată, şcolarii cu rezultate deosebite la învăţătură au primit biciclete, sub formă de cadou”, a mai spus primarul din Pui. Acestea sunt doar câteva din realizările ce-i stau mărturie, lista obiectivelor pentru un nou mandat fiind la fel de bogată.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ma uit inapoi, sa vad cat am furat, ca sa pot privi inainte la ce a mai ramas de furat! Cand vat parasuta asta de primar, mi se face rau. Un batran libidinos, care a uitat de mama si tata, dar nu si de doamnele din primarie, in special aiurita de Vonica Cristina, o ciuta cu picioare de Cernobal si gura de Ferentari. Va rog, cetateni ai comunei Pui, nu mai votati acest om rau! Sa nu uitati ca a vrut sa aduca toate gunoaiele judetului la Pui, cu piticul de Molot! Jos cu ei, pe 10 iunie!

  • Macar voi sa il mai laudati prin ziare,constiinta lui e praf,pozeaza intr-un om cinstit dar e un excrement uman.Pentru ca a fost un bun conducator deaia l-au parasit toti consilierii locali,i-au mai ramas doar 2 catelusi credincios care le da cate 1 leu din cand in cand.Un asemenea om nu ar merita sa traiasca,decum sa ne conduca,a facut 3 km de asfalt vara trecuta acum sunt praf,si drumul de tara e mai bun decat asfaltul ala,a inceput un proiect cu alimentarea cu apa,trebuia sa fie terminat in 2008 si nu la facut nici jumate pe cand comuna vecina a inceput alimentarea cu apa cu 2 ani mai tarziu si e terminata de cateva luni..ACUM INCEP POMENILE ELECTORALE CA AU DE UNDE HOTII DRACU!!!

  • Uitaiva ce fata de penal are si mai vrea sa fie iar primar.Nu mai poti mai BIDUHAU ai expirat,ar trebui sa iti ceri iertare cetatenilor din comuna si sa pleci sa nu mai auda nimeni de tine.Nu mai meriti sa fi nici scuipat in fata,saliva ultimului cetatean are mai multa valoare decat tine!!!retragete Bidu,ai expirat,nu se mai scoala dar ce frumos atarna!

  • Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni, mai bine mai luati niste ore de limba romana si apoi iesiti in lume .... voi nu meritati sa aveti un asemenea primar... voi meritati sa fiti condusi de oameni cu 3 clase asa ptr nivelul vostru ca sa intelegeti administratia locala....vai de voi ... oriCUM 80% din COMUNA PUI VOTEAZA STOICA VICTOR PRIMAR.... SI ECHIPA USL - MIRCEA IOAN MOLOT - PRESEDINTE !!!!!!!!!
    TRAIASCA CEL MAI BUN PRIMAR...

  • pretenas prosti raman tot prosti,cetatenii s-au desteptat.Mai sunteti cativa inapoiati care il mai sustineti pe unu mai inapoiat ca voi.Ca iti da tie o bere cand te vede nu e problema mea,dar fratilor creativa o personalitate,nu va vindeti ca si castravetii pe o bere sau o pomana electorala.Sunteti fiinte unane,trebe sa faceti comert nu sa fiti obiecte de comert.DESTEPTATIVA IN MAMA DRACU!!!

  • Sa va fie rusine...Daca si omul asta a mai furat si nu a facut destule nu stiu ce sa mai zic...dar ca de obicei comenteaza rebuturile si analfabeti...Si o comuna nu e condusa de oameni incapabili k voi care nici sa cititi si sa scrieti nu stiti.... Domnul Stoica e Primar de care aveti nevoie in continuare.....si pe El doar pensia il mai scoate afara din primarie....cine rade la urma rade mai bine...VOTATI VICTOR STOICA,echipa USL si Mircea Ioan Molot -Presedinte......

  • Sa va fie rusine...Daca si omul asta a mai furat si nu a facut destule nu stiu ce sa mai zic...dar ca de obicei comenteaza rebuturile si analfabeti...Si o comuna nu e condusa de oameni incapabili k voi care nici sa cititi si sa scrieti nu stiti.... Domnul Stoica e Primar de care aveti nevoie in continuare.....si pe El doar pensia il mai scoate afara din primarie....cine rade la urma rade mai bine...VOTATI VICTOR STOICA......

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

11 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

11 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

11 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

11 ore ago