Vaccinări la firmele mari din judeţ

Cel puţin cinci firme din judeţul Hunedoara vor organiza acţiuni de vaccinare a per­so­na­lului şi a familiilor acestora în cadrul cam­pa­niilor desfăşurate de către echipele mobile ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), pri­mii 250 de oameni urmând să fie imunizaţi astăzi la o societate privată din municipiul Hunedoara.
Potrivit DSP Hunedoara, centrul de vac­ci­nare a fost pregătit într-un restaurant de cla­să al companiei, ce este situat în imediata apropiere a Castelului Corvinilor din Hu­ne­doara.
„DSP Hunedoara continuă campania de vac­­cinare a populaţiei, inclusiv prin depla­sa­rea echipelor mobile de vaccinare la sediul so­cietăţilor din judeţ. Echipa mobilă a DSP Hu­­nedoara va desfăşura în data de 27.04.2021 o acţiune de vaccinare a angajaţilor grupului de firme Micro Mega HD SA. Vor fi vaccinate în total un număr de 250 de persoane, an­gajaţi, membrii familiilor acestora, precum şi angajaţii subcontractanţilor”, a informat instituţia publică.
DSP Hunedoara va continua campania de vaccinare şi la alte companii din judeţ, prin­tre care fabrica de reparaţii vagoane Reva Si­meria, două firme din domeniul auto­mo­tivelor – Sews România şi Draxlmaier Ro­mâ­nia, precum şi la furnizorul de electricitate, Enel.
Incidenţa cazurilor de COVID-19 a scăzut, ieri, în judeţul Hunedoara, la o valoare de 2,22 la mia de locuitori, municipiile Deva şi Brad rămânând însă “în scenariul roşu” cu o rată de infectărilor mai mare de 3 la mia de locuitori. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.