Categories: Actualitate

Urmărire penală în cazul conflictului din Retezat

Oana Mihnea

Potrivit datelor furnizate de procurorul şef Ramona Bulcu, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cazul dosarului penal deschis în urma conflictului din Retezat din 24 mai, când omul de afaceri Mihalache Bocea a fost călcat de un autovehicul de teren, toate persoanele au fost audiate.
„În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul tentativei la infracţiunea de omor şi infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Până în prezent au fost audiate toate persoanele implicate în incidentul din Retezat, cu excepţia persoanei vătămate Mihalache Bocea, care până la începutul lunii octombrie s-a aflat la o clinică medicală din străinătate, iar în prezent se află în ţară, unde se recuperează“, se arată în răspunsul trimis redacţiei de Parchetul de pe lângă ÎCCJ.
Reamintim că în luna mai a acestui an a izbucnit un conflict în zona satului Coroieşti din comuna Sălaşu de Sus între activişti de mediu şi constructorii microhidrocentralei de pe Râul Alb. ONG-iştii s-au dus în acea zonă cu scopul de a se documenta despre investiţie, însă totul a degenerat până la fapte grave, Mihalache Bocea, unul dintre participanţii la scandal, fiind călcat de Jeep-ul condus de Alin Andrioni, din tabăra ecologiştilor. Victima a suferit o fractură de coloană vertebrală, paralizând.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • In sfirsit,justitia se pune pe treaba cu toate obstructiunile la care sunt convins ca a fost supusa pentru tergiversarea acestui caz revoltator,asa ca el sa iasa din atentia opiniei publice ,a presei cu toate ca faptele sunt clare ,vinovatii se pretind victime,incercind sa scape basma curata atit moral cit si material ca cineva o sa plateasca cu virf si-ndesat este o certitudine ,atrag atentia mai mult de vina morala ,Andrionii ala nu ar fi ajuns pe propietatea familiei bocea daca nu ar fi fost contactat de catre gabriel paun(agent green)si pe l-a condus la locul faptei,mucegaitul asta omul cit un ong,declara a doua zi in fata presei cit de batut a fost el,asa de batut incit tinea conferinte de presa,pretindea ca are 18 zile de concediu medical pe care le-ar petrece intr-o clinica in strainatate,totul fiind o minciuna sfruntata,nu a avut nicio leziune ,cind de fapt el se fotografia in botswanna pe 16 06 2015,ala este vinovatul moral,el trebuie sa raspunda alaturi de alin constantin andrionii de faradelegile comise!

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

13 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

13 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

13 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

13 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

13 ore ago