Categories: ActualitateFlash

Urmărire ca-n filme, pentru prinderea unui contrabandist de ţigări

Maximilian Gânju

Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de lei au fost descoperite de poliţiştii din Petroşani în urma unui control în trafic. Marfa de contrabandă era ascunsă printre haine second hand. Suspectul a încercat să scape şi a fost prins după o urmărire până în oraşul învecinat, Petrila.
Bărbatul suspectat de contrabandă, de 34 de ani, din Petrila, a fost oprit în trafic de poliţişti, după ce s-au primit informaţii că se ocupă cu traficul de ţigări, pe care le comercializează în estul Văii Jiului. Anchetatorii specializaţi în investigarea infracţiunilor economice şi poliţiştii rutieri din Petroşani l-au oprit pe contrabandist pe centura localităţii şi la verificarea maşinii au descoperit mai mulţi saci cu haine vechi, iar printre ele şi ţigările de contrabandă.
„La controlul documentelor, conducătorul auto nu a putut prezenta actele de provenienţă pentru cei 12 saci de haine second-hand pe care îi transporta în autoturismul de teren. Poliţiştii i-au comunicat bărbatului că va fi condus la Poliţia municipiului Petroşani, pentru continuarea verificărilor şi lămurirea situaţiei, dar acesta a demarat cu viteză, încercând să scape de poliţişti, aceştia reuşind să-l oprească pe strada  Alexandru Sahia, din oraşului Petrila“, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Imediat după ce au reuşit să-l blocheze pe traficant pe străduţa din Petrila, poliţiştii i-au percheziţionat atent autoturismul şi au descoperit că sub sacii de haine se aflau şase cutii în care erau 301 cartuşe de ţigări fără banderolă fiscală, în valoare de 30.100 lei. Alături de suspect mai este cercetată şi o tânără de 24 de ani, din Petroşani, aflată în maşină, poliţiştii urmând să stabilească dacă este implicată în traficul de ţigări. Suspectul este cercetat penal pentru infracţiunile de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi de peste 10.000 de ţigarete.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

8 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

8 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

8 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

8 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

8 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

8 ore ago