Categories: Actualitate

UPDATE: Copilă de 11 ani, ucisă de tren

Maximilian Gânju

O fetiţă de 11 ani din municipiul Lupeni a murit după ce a fost agăţată de locomotiva unui tren personal. Copila se întorcea de la şcoală şi nu mai avea mult până să ajungă acasă. Mama ei este foarte săracă şi nu ştie cum va reuşi să-şi îngroape fetiţa.

Roxana, care era elevă în clasa a V-a la o şcoală din Lupeni, se întorcea acasă şi trebuia să treacă linia ferată ca să scurteze din drum. Nu era pentru prima dată când venea pe cărarea de lângă linie, dar vineri, din cauza viscolului, n-a mai auzit trenul. Locomotiva a izbit-o în plin şi copila a murit pe loc. „O izbit-o din spate, nu a auzit nimic. Era un viscol foarte mare, abia mai mergeai şi cum ningea tare, nici mecanicul n-a văzut-o la timp. N-a avut nici o şansă”, a spus un martor. Mecanicul trenului a spus că micuţa a vrut să treacă linia şi a încercat să evite accidentul, dar nu a reuşit. „Nu s-a aruncat în faţă, a vrut să treacă şi n-a mai apucat. Am văzut-o, dar nu am avut timp să opresc”, a spus acesta vizibil marcat. Mecanicul locomotivei este cel care a anunţat accidentul, sperând că fetiţa va putea fi salvată. Mama fetei mai are un băieţel acasă de un an şi este atât de săracă, încât nu ştie cum va putea să-şi îngroape copila. „Am doar ajutor de la primărie, nu ştiu ce o să mă fac. I-am zis să aibă grijă când mergea pe acolo, eu nu puteam să merg cu ea la şcoală tot timpul, că mai am un copil mic”, a spus plângând Maria Guia, mama fetiţei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Dumnezeu sa o odihneasca... saracuta de ea. Nu stiu de ce nu se pot face niste poduri unde trebuie sa treaca copii. Familia trebuie ajutata de primarie neaparat

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

16 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

16 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

16 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

16 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

16 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

16 ore ago