UNPR intenţionează să ajungă la un milion de membri de partid

  Natalia Bumbac

Deşi Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) va împlini în această primăvară doar cinci ani de la înfiinţare, liderii partidului au planuri mari pentru viitor. Potrivit senatorului hunedorean Haralambie Vochiţoiu (foto), în perioada următoare, organizaţiile teritoriale vor avea sarcina de a aduce noi membri în partid şi de a înfiinţa filiale în localităţile în care acestea nu există.

„Alegerile locale din iunie 2016 trebuie să ne găsească cu un milion de membri. Vom pune accent pe calitatea persoanelor care vor adera la UNPR, referindu-mă aici la persoane curate şi necompromise. Este nevoie de tineri competenţi care să le ia locul celor care în ultima perioadă au părăsit clasa politică din diverse motive. Lucrurile sunt calculate pentru fiecare judeţ. Deja, avem sarcina să recrutăm un anumit număr de membri pe fiecare organizaţie în parte”, a declarat Haralambie Vochiţoiu într-o conferinţă de presă la Deva.
Totodată, senatorul UNPR a relatat despre activitatea partidului aflat la guvernare, punând accent pe numirea hunedoreanului Gabriel Lungu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii. „Vă aduc la cunoştinţă că de o lună şi jumătate, în cadrul partidului nostru a fost înfiinţat Departamentul de muncă, solidaritate socială şi combatere a discriminării, pe care am fost desemnat să-l conduc. Prima propunere pe care am avut-o a fost ca juristul Gabriel Lungu să devină secretar de stat în Ministerul Muncii. De asemenea, avem şi alte proiecte, cum ar fi «Primul loc de muncă», prin care dorim să sprijinim tinerii care nu au experienţă să fie angajaţi prin plata unei subvenţii către angajator din partea statului. Este un domeniu care ne preocupă în mod special, ţinând cont de nivelul crescut de şomaj din judeţ şi nu numai”, a adăugat senatorul hunedorean.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Acest semi-profil imi da mari sperante ca aceasta...fiinta....incepe sa simta ceva. In scurta vreme vom vedea numai foto din profil, stanga-dreapta cu acest Zdreanta, cel cu contu din faianta.

    In scurt timp ia sfarsit chinul tovarasului politruc. Cel putin 5-10 ani va parasi lumina reflectoarelor pentru penumbra Casei Scriitorilor, filiala Jilava.

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

21 de ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

21 de ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

21 de ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

21 de ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

22 de ore ago