Categories: Eveniment

Unele luau amendă, altele scăpau cu o partidă de sex

Livia Botici

Una dintre prostituatele audiate de instanţa Tribunalului Hunedoara a declarat că de serviciile sexuale ale „fetiţelor” beneficia cu regularitate şi un poliţist, care-şi desfăşura activitatea într-o localitate din zona unde ieşeau „la produs” acestea.

Pe unele le amenda…

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, a avut loc un nou termen al procesului în care aproape 90 de persoane sunt judecate pentru proxenetism, trafic de persoane sau prostituţie. Acesta a fost al treilea termen de judecată, în care au fost audiate părţile din dosar. Una dintre femeile învinuite în această cauză a declarat că, pe lângă clienţii obişnuiţi, adică, cei ”agăţaţi” pe marginea drumului, prostituatele mai prestau servicii sexuale şi pentru oameni ai legii, mai exact, pentru un şef de post, dintr-o comună situată în apropierea municipiului Orăştie. „Acesta are obiceiul de a întreţine relaţii sexuale cu fetele care practică prostituţia la stradă. Pe unele le amenda, iar pe altele le obliga să întreţină relaţii sexuale cu el”, a declarat femeia. De asemenea, aceasta a precizat că Petru Tiberiu Bogdan, unul dintre foştii funcţionari ai primăriei din Geoagiu, aflat în arest preventiv acum, este cel care transporta prostituatele şi proxeneţii de la ei de acasă, la marginea drumului pentru, a-şi „agăţa” clienţii.

Racolau fete sărace

Cele 27 de persoane arestate, dintre care şi cinci femei, sunt acuzate că făceau parte dintr-o grupare infracţională, specializată în trafic de persoane, în scopul exploatării sexuale, care racolau fete ce proveneau din familii fără posibilităţi materiale sau dezorganizate, pentru a le obliga să se prostitueze în afara graniţelor ţării, dar şi în România. În total, în acest caz, sunt aproape 90 de învinuiţi, dintre care şi cetăţeni străini, iar pentru destructurarea reţelei, oamenii legii au desfăşurat, la începutul acestui an, aproximativ 30 de percheziţii în locuinţe din Deva, Hunedoara, Orăştie, Simeria, Geoagiu, Romos şi Cugir.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un şef de post, dintr-o comună situată în apropierea municipiului Orăştie? Tare vreau nume, vreau nume.Sau poate beneficiaza de programul de protectie a martorilor.

  • E vorba de seful de post de la Romos...Nicolae Spineanu..scrie la astia in Adevarul de Seara...

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

o oră ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

o oră ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

o oră ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

o oră ago

Tentativă de omor în municipiul Vulcan

Scenele șocante au avut loc du­minică noaptea, în fața unui club din centrul municipiului Vulcan.…

o oră ago