Categories: Sport

Un show şi o neprezentare la startul „Cupei Big Fm”

Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal a „artiştilor” (a Liceului „Sigismund Toduţă” Deva n.r.) a făcut spectacol, marcând 10 goluri, în primul meci de baraj al „Cupei BigFm 2014”, desfăşurat ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Al doilea meci de baraj a fost câştigat de echipa Liceului Pedagogic la masa verde (3-0), în urma neprezentării formaţiei de la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”.
Poftă de gol
Cea mai populară competiţie de fotbal a liceenilor din Deva a debutat sub semnul show-ului. În primul meci al etapei de baraj de la ediţia 2014 a „Cupei BigFm 2014”, formaţia Liceului „Sigismund Toduţă” Deva a transformat fotbalul în artă. Iar arta fotbalistică a „artiştilor” a fost şi eficientă, întrucât ei şi-au spulberat adversarii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”,  cu scorul de 10-0.  În al doilea meci de baraj, cei de la  Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi” au făcut simplu act de prezenţă şi au câştigat cu 3-0, deoarece formaţia de la Liceul Teoretic „Téglás Gábor” a absentat de la fluierul de start. Partidele de baraj disputate ieri au reprezentat prologul turneului final, care este programat să se dispute săptămâna viitoare, între 24 şi 27 februarie.
Meciuri tari în sferturi
În sferturile de finală, formaţia Liceului „Sigismund Toduţă” Deva, învingătoarea din primul meci de baraj, va întâlni una dintre favorite, respectiv formaţia de la Grupul Şcolar „Grigore Moisil”. Meciul va avea loc, luni, 24 februarie de la ora 15.00. Tot luni,  formaţia de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” (finalistă în ediţia precedentă) va juca împotriva celor de la Liceul Teoretic „Traian”(ora 16.00). Marţi, 25 februarie, în a doua zi a turneului, echipa Liceului Pedagogic, învingătoarea celui de-al doilea joc de baraj, se va duela cu campionii en-titre de le Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, de la ora 15.00. În al doilea meci al zilei de marţi, echipa Colegiului Naţional „Decebal” va juca împotriva celor de la Colegiul Tehnic „Transilvania” (ora 16.00). Câştigătoarele meciurilor de luni şi marţi vor juca în semifinale, iar apoi, învingătoarele din penultimul act se vor înfrunta, joi, 27 februarie, cu începere de la ora 20:00, în ultimul act al competiţiei. În deschidere, de la ora 19:00 se va disputa finala mică, finală care va stabili ocupanta locului trei.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

15 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

15 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

16 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

16 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

17 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

17 ore ago