Categories: Actualitate

Un judecător din Petroşani, prins că fura apă

Maximilian Gânju
     
Un magistrat de la Judecătoria Petroşani era branşat ilegal la reţeaua de apă potabilă de aproape doi ani de zile, iar un şef de poliţie are o datorie de peste 2.000 de lei şi va fi acţionat în judecată de operatorul de apă şi canal, pentru că refuză să o plătească.

Situaţii incredibile sunt descoperite de inspectorii Corpului de Control al SC Apa Serv Valea Jiului. Firme de succes ori potentaţi ai zonei care fură apă potabilă, deşi efortul de a-şi plăti ceea ce consumă este insignifiant la veniturile lor lunare. Ultimul control din teren a dezvăluit o situaţie fără precedent. Un judecător de la Petroşani a fost prins că fură apă potabilă şi pentru a ascunde acest lucru, nu permitea accesul angajaţilor regiei pe proprietatea sa. În cele din urmă, ameninţat că va fi debranşat, acesta a admis un control din partea operatorului de apă, iar inspectorii au descoperit că magistratul nici măcar nu avea contract încheiat cu Apa Serv pentru un imobil pe care-l deţine, iar la cealaltă casă, apometrul nu se regăseşte în baza de înregistrare a societăţii.
„Luni, a fost corpul de control, au văzut un apometru care nu are seria care ar trebui să se regăsească în evidenţa noastră, a Apa Serv. Colac peste pupăză, acest domn judecător nu are contract cu operatorul de apă. I-am dat trei zile să-şi facă un contract şi de vineri nu va mai avea apă, dacă nu se conformează. Este strigător la cer şi mie se pare incorect ca până la amiază să aplici legea şi după aceea, faci ilegalităţi. Indiferent de cel care greşeşte, eu cred că trebuie să plătească, inclusiv domnul judecător”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului. Regia calculează şi prejudiciul pe care judecătorul l-a făcut timp de doi ani de zile, perioadă în care nu s-a supus nici unei verificări.
Un alt caz este al unui şef de poliţie, care nu vrea să-şi achite datoria de 2.000 de lei. Avram susţine că nu-l poate debranşa, pentru că locuieşte într-un bloc, însă „s-au făcut actele premergătoare de a fi acţionat în justiţie”. Poliţistul mai are o şansă de a scăpa cu faţa curată, dat fiind faptul că va fi chemat la Apa Serv, pentru a i se aduce la cunoştinţă că are creanţe şi pentru recuperarea acestora se va ajunge la judecată.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • judecatorul iacob gheorghe a dat o sentinta in favoarea primarului paducel(petrila) astfel ca fostul secretar pcr este azi titularul unei pensii de peste 3000 lei.lunar. toate solutiile date de acest bunic de traficant de droguri si hot de apa sunt partinitoare,ilegale,netemeinice si abuzive. blestemat sa fii !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

4 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

4 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

4 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

4 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

4 ore ago