Categories: ActualitateFlash

Un devean a fost bătut măr, iar atacatorii sunt bine mersi

Sorina Popa

Un tânăr din Deva, Elemer Daradics (foto), îşi caută dreptatea de mai multe zile, după ce a fost bătut măr la ieşirea dintr-un local de pe centura municipiului Deva.

Înregistrările de pe camerele video, şterse
Viaţa lui Elemer a luat o întorsătură nefastă în noaptea de 4 spre 5 martie, când a fost la un local de pe DN7, în Deva, iar când a ieşit de acolo a fost bătut până şi-a pierdut conştienţa.
Prezent la redacţie, Elemer Daradics ne-a declarat că a fost cu un prieten într-un local, iar când a ieşit de acolo a fost luat la pumni şi picioare de trei indivizi care au ieşit, la rândul lor, din barul respectiv. Cei trei au tăbărât asupra lui şi l-au lovit până ce a căzut la pământ. „M-au lovit atât de tare că mi-am pierdut conştienţa. Nu am ştiut ce se întâmplă cu mine, de ce sunt bătut, nimic. Prietenul meu a sunat la 112 şi am ajuns la Spitalul din Deva. Deşi am acuzat dureri mari, medicul de acolo mi-a dat drumul acasă. Am fost la Poliţia Deva să depun o reclamaţie, cum că am fost bătut, însă de acolo mi s-a spus să revin cu certificatul medico-legal. Vă daţi seama, am fost în pericol să-mi pierd viaţa şi poliţiştii îmi spun să revin!
Le-am spus că există înregistrări video, de pe camerele de supraveghere de la localul unde am fost bătut. M-am interesat, acum şi se pare că înregistrările respective au fost şterse. Erau nişte probe foarte elocvente”, a relatat Elemer Daradics pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. El a primit un certificat medico-legal semnat de dr. Dorel Tozlovanu. În certificatul respectiv se menţionează că Elemer Daradics prezintă leziuni posttraumatice în urma lovirii cu un corp dur. Tot aici scrie că pacientul are nevoie de 35-40 de zile de îngijiri medicale în urma acestor leziuni.

Dosarul trimis la Parchet, cu acuzaţie de tentativă de omor
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, când s-a prezentat la Poliţia Deva, lui Elemer Daradics i s-a spus să depună plângere prealabilă şi apoi să revină cu certificatul medico-legal. Acesta a spus că va reveni cu plângerea odată cu certificatul medico-legal. Între timp, dosarul lui Elemer Daradics a fost trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, fiind vorba de o acuzaţie de tentativă de omor.
„Dosarul se află, într-adevăr, în lucru la noi, la Parchet, se fac cercetări”, ne-a declarat procuroarea Gina Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Nu a avut un conflict cu atacatorii
Elemer Daradics susţine că nu a avut nici un conflict cu atacatorii săi, niciodată. „Nu ştiu de ce am fost bătut. Nu am avut nici un conflict cu nimeni în barul acela, nu am avut nici o treabă. Nu am agresat pe nimeni şi de aceea sunt foarte supărat de tot ce mi s-a întâmplat. De la spital m-au trimis acasă, deşi şi acum am dureri. De la Poliţia Deva m-au trimis să aduc certificatul de la medicul legist. Mi s-a spus că, dacă mai primeam lovituri, riscam să mor. Aproape mi s-a perforat un rinichi, aşa de tare m-au bătut”, a adăugat Elemer Daradics.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

 • Băgai la pușcărie pe gunoaiele astea nu te lasă intimidat cas niste boschetari

 • SoKa fetita ai belit pula acuma si tu si copii tai cu care umbli :)) , mai ai inca 1 dosar in care esti inculpat va asteapta o vacanta de 4-5 ani la tentativa de omor :))))))))))))

 • Nu ar fi prima data cand politistii sunt complici cu hotii si talharii, dupa un furt de zeci de milioane ei merg sa ridice probele video la cateva ore dupa ce au fost sterse, 7 zile au dormit in papucii statului! Nitule si tu dormi?

 • Prosti sunteti ma astia din gasca cangrena"margan" ce legatura are Pera cu incidentu asta? Pentru voi si dacase arunca unu in fata trenului...Pera e de vina...bata-va Dzeu de inapti si homosexuali ce sunteti...

 • Haideti prieteni mei roboti ion balon si bogdan cowboy sa mai sugem niste cepe ca sasa subtem de la tara!

 • Au sters muisti Filmarile pt ca Alema este al-ui Pera daca nu stiati Papagalul ala eate la vrajeala acolo pus Patron..adica sageata lui Domnul Ioiescu Ovidiu zis Pera

 • In atentia Politiei Judetene Hunedoara.
  Acest individ Ioiescu Ovidiu zis Pera, executa si la ora actuala in jud.Hunedoara, acte de camatarie si trafic de carne vie(fete care produc sume de bani). Face amenintari chiar daca nu sunt directe. Cand a fost arestat domnul Berbeceanu, se lauda in oras, "foarte bine ca l-au arestat pentru ca si el m-a arestat nevinovat!" Trebuie luate masuri si bagat la zdup acest "sobolan infect"
  Aceste rozătoare produc stricaciuni universului, haideti sa stârpim odata aceasta râie leproasă!!!!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ies la lumină toate afacerile necurate pe care un edil, uitat pe funcție, s-a dat…

9 ore ago

Bulina albă

Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că a decis reluarea organizării unei competiții…

9 ore ago

Bulina neagră

Alin C., din Petroșani Pentru că este judecat pentru distrugere și instigare, după ce a…

9 ore ago

Ce se mai poate face pentru salvarea Termocentralei Paroşeni

Adriana Năstase Ieri, în Valea Jiului, au venit membrii Comisiei Economice din Senat care, îm­preună…

9 ore ago

Judecat pentru tentativa de omor de la barăcile sociale din Orăştie

Victima agresiunii se afla pe o canapea și a fost luată prin surprin­dere în momentul…

9 ore ago

S-au luat la bătaie pe bulevard

O elevă din Hunedoara a fost bătută, pe bulevardul Rusca din mu­ni­­cipiu. Poliția a fost…

9 ore ago