Categories: Actualitate

Un consilier din Bătrâna îşi dă demisia, de frica sătenilor

Nicolle Ebner

Un consilier local PRM din comuna Bătrâna intenţionează să-şi dea demisia din funcţie de teama răzbunării unor membri ai comunităţii. Omul spune că este victima unei conspiraţii a reprezentanţilor primăriei şi a adversarilor politici, care l-au „aruncat” în gura satului.

„S-au folosit de numele meu“

Aron Benteu (foto) spune că altcineva, folosindu-se de numele lui, a reclamat la rubrica „MESAGERUL HUNEDOREAN non-stop alături de tine”, faptul că, mai multe persoane apte de muncă deţin fără drept certificate de handicapat şi că prin comună circulă câteva maşini neînmatriculate iar unele utilaje agricole cu numere provizorii expirate sunt conduse de proprietari care nu au permis de conducere. „Acolo apare numele meu, dar nu eu am făcut reclamaţia. În comună mai este un Aron Benteu, dar şi el este plecat, de o lună şi jumătate, la muncă, în străinătate. Numai că, eu sunt acela care dă mereu din gură la şedinţele de consiliu şi de aia mi-au făcut-o cei de la primărie şi adversarii politici. Ca să-mi închidă gura şi să se răzbune, au asmuţit satul pe mine. De când a apărut reclamaţia în ziar, cei în cauză strigă după mine că sunt trădător”, povesteşte consilierul din comuna Bătrâna.

S-a baricadat în casă, de teamă să nu fie bătut

Consilierul PRM este membru al comisiei de protecţie socială şi afirmă că nu a ştiut niciodată câte persoane beneficiază de indemnizaţii de handicap sau de alte drepturi, deoarece nu are acces la informaţii. Pe acest considerent, spune că nu prea ştie multe din ce se întâmplă pe la primărie. După întâmplarea cu reclamaţia ilegalităţilor din comună, Aron Benteu nu mai poate ieşi pe drum şi a ajuns să stea baricadat, în casă, în spatele uşilor încuiate, de teamă să nu-i dea în cap „şi cei care se luptă pentru pensiile obţinute dar şi ceilalţi, care au probleme cu maşinile”. Disperaţi că s-ar putea trezi cu un control de la judeţ, aşa cum au anunţat, în ziar, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială, persoanele care se simt cu musca pe căciulă îi bat toată ziua la uşă să-i ceară socoteală. „Decât să mor nevinovat, mai bine îmi dau demisia din funcţia de consilier local”, declară Aron Benteu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

24 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

24 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

24 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

24 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

24 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

24 de ore ago