Un bărbat s-a sinucis, pe un altul l-a călcat trenul

Oana Mihnea

Doi bărbaţi din municipiul Deva şi-au pierdut viaţa într-un mod tragic. Este vorba despre un devean de 82 de ani şi altul de 55 de ani.
Ieri dimineaţă, bărbatul de 55 de ani a fost lovit de tren în zona fostei Brutării Neamţ, din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesta, în drumul spre casă, a traversat liniile de cale ferată şi a fost surprins şi accidentat mortal de trenul care circula pe ruta Iaşi-Timişoara. Impactul a fost unul atât de puternic, încât deveanul şi-a pierdut viaţa. Au intervenit la faţa locului o ambulanţă şi un echipaj SMURD. „La sosirea echipajului nostru, persoana era decedată. A suferit multiple leziuni şi traumatisme, amputaţie traumatică de membru inferior drept şi traumatism la membrul inferior stâng. Totodată, victima avea multiple plăgi la nivelul scalpului şi la torace, toate incompatibile cu viaţa“, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara. Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, deocamdată nu sunt suspciuni de comiterea vreunei infracţiuni, mergându-se pe premisa unui accident produs din neatenţie.
În seara zilei de marţi, un pensionar de 82 de ani a fost găsit prăbuşit pe zona verde, în faţa blocului în care locuia, situat în apropiere de sediul ISU Hunedoara. În acest caz a fost vorba despre o sinucidere, bărbatul locuind singur şi având de mult timp probleme de sănătate. Martorii susţin că, înainte cu puţin timp să se arunce de la etajul trei al blocului, acesta a fost văzut la geamul apartamentului, ţinând în mână o bâtă. Câteva secunde au mai trecut şi deveanul s-a prăbuşit. Când au ajuns medicii de la ambulanţă la faţa locului, victima era în viaţă, însă foarte agitată. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unde, la scurt timp, a făcut un stop cardio-respirator şi medicii l-au declarat decedat.

Un gând despre „Un bărbat s-a sinucis, pe un altul l-a călcat trenul”

  1. „Impactul a fost unul atât de puternic, încât deveanul şi-a pierdut viaţa.”
    Oana, numai cu un tren de jucarie nu e puternic impactul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.