Categories: Eveniment

Un bărbat a murit şi doi jandarmi au fost răniţi grav într-un accident rutier

Cristina Ghenea

Doi jandarmi din judeţul nostru au fost implicaţi ieri într-un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unui bărbat de 51 de ani. Starea de sănătate a unuia dintre jandarmi este gravă.

N-a acordat prioritate

Accidentul s-a produs imediat după orele prânzului, pe raza localităţii Ohaba de sub Piatră, lângă Haţeg. Aflaţi într-un autoturism marca Skoda Fabia, jandarmii, în vârstă de 26 şi de 35 de ani, se întorceau dintr-o misiune în care au avut de asigurat un transport special. În acelaşi autoturism, se afla şi bărbatul care a murit, acesta fiind un angajat al firmei care efectua transportul. Potrivit poliţiştilor, maşina lor a fost făcută praf, după ce o autoutilitară care se deplasa pe un drum secundar i-a lovit în plin. Vinovat de producerea accidentului s-a dovedit a fi şoferul autoutilitarei, care nu a virat stânga, vrând să intre pe DN66, fără să acorde prioritate. Aflat pe bancheta din spate a maşinii, bărbatul de 51 de ani, din Simeria, şi-a rupt coloana în urma impactului, şi a murit pe loc. Jandarmul de 26 de ani, aflat la volanul Skodei, a suferit un traumatism cranio cerebral, o fractură de gambă şi o luxaţie de antebraţ, iar pentru că, în timp ce primea îngrijiri medicale la spitalul din Haţeg, şi-a pierdut conştienţa, medicii l-au transportat de urgenţă la spitalul din Petroşani, unde a fost internat la Neurochirurgie. Celălalt jandarm, în vârstă de 35 de ani, a suferit un traumatism la nivelul bazinului, dar starea sa de sănătate este stabilă, el fiind în continuare sub supravegherea medicilor din Haţeg.
Poliţiştii spun că şoferul vinovat – Mihai V., de 56 de ani, din Petroşani – s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Evenimente rutiere, unul după altul

Tot ieri, alte două accidente grave de circulaţie s-au mai înregistrat în judeţ. Trei tineri din municipiul Hunedoara au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau – un Daewoo Matiz – s-a răsturnat în zona staţiei Petrom de la Peştiş.  Un alt eveniment a avut loc la Veţel, unde un microbuz înmatriculat în Bulgaria, al cărui şofer a adormit la volan, s-a ciocnit cu un TIR, în urma impactului, un bărbat a fiind rănit grav.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago