Categories: EvenimentFlash

Un bărbat a încercat să violeze o studentă în tren, sub amenințarea cuțitului

Adriana Năstase

Călătoria cu trenul se pare că a devenit, mai nou, o adevărată aventură. O dovedeşte întâmplarea prin care a trecut recent o studentă, de 23 de ani, din Orăştie, care se afla în trenul Regio Simeria-Teiuş. Un bărbat abia ieşit din puşcărie, a reuşit să o convingă să meargă cu el la capătul vagonului de tren, pentru a fuma o ţigară.
A muşcat-o de mână
Bărbatul avea însă alte gânduri, astfel că odată ajunşi la capătul vagonului, a scos un briceag pe care i l-a pus studentei la gât, după care a împins-o  în toaleta trenului şi a încercat să o violeze. Fata s-a luptat cu agresorul şi într-un final, a reuşit să scape doar cu o muşcătură pe braţ şi cu o tăietură de briceag la degetul arătător de la mâna stângă. Scăpată de viol, cum a coborât în Gara Orăştie, s-a dus glonţ la postul de Poliţie TF Orăştie şi le-a relatat celor de acolo ce a păţit.
Imediat, poliţiştii au plecat în căutarea agresorului, depistându-l în scurt timp, în zona haltei Aurel Vlaicu. Atacatorul, care a fost identificat de victima sa, asupra lui găsindu-se şi briceagul multifuncţional cu care a ameninţat-o şi a rănit-o pe studentă, se numeşte Ovidiu Vali Ursache (foto), are 32 de ani, şi este din Sighişoara, judeţul Mureş. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mai fost condamnat de către Judecătoria Mureş, în anul 2007, la cinci ani şi şapte luni de puşcărie, pentru viol şi furt calificat. Acesta a fost eliberat recent din penitenciar, dar acum se va întoarce după gratii.
După ce a fost reţinut de poliţişti, Ursache a fost prezentat Judecătoriei Orăştie, cu propunere de arestare, instanţa emiţând un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, acesta fiind acuzat de tentativă de viol.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago