UDMR Hunedoara are doi reprezentanţi în aparatul guvernamental

Nicolle Ebner

Prin decizia premierului Emil Boc, Veress Edmund-Petru a fost numit în funcţia de inspector general de stat-preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, iar Szell Lorincz (foto), vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Cele două decizii ale premierului Boc au fost publicate în Monitorul Oficial al României din zilele de 2 şi 3 martie.

Ieri, prima zi de acomodare

Szell Lorincz este vicepreşedinte al Conferinţei Tineretului Maghiar din România (MIERT) şi preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a UDMR. Szell a deţinut funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Hunedoara, iar din luna aprilie a anului 2008 a fost director coordonator adjunct al aceleiaşi instituţii. Hunedoreanul născut în 1977 are o vastă activitate în domeniul neguvernamental şi de tineret, atât la nivel judeţean, naţional, internaţional, cât şi academic şi profesional. Ieri, subsecretarul de stat Szell Lorincz era deja la Bucureşti, pentru a se acomoda cu instituţia în care va lucra şi pentru a-şi lua în stăpânire noul birou de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. „Domeniul în care voi lucra nu este nou pentru mine. Îl stăpânesc foarte bine şi îmi place ceea ce fac”, a declarat Szell Lorincz pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Veress Edmund-Petru, noul preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, are 52 de ani, este membru UDMR Hunedoara din anul 2000, iar în perioada 2006-2009 a deţinut funcţia de secretar general al Inspectoratului de Stat în Construcţii Bucureşti. În ultimul an, Veress a coordonat activitatea inspectoratului judeţean pe acelaşi profil.

Punct ochit, punct lovit

Pe lângă cele două posturi din administraţia centrală, guvernarea alături de PDL a oferit filialei judeţene UDMR Hunedoara – condusă de europarlamentarul Iuliu Winkler – posibilitatea obţinerii postului de prefect al judeţului Hunedoara, două posturi de directori coordonatori şi patru funcţii de directori adjuncţi la instituţii deconcentrate din judeţ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se anunță deranj mare pentru un individ din re­giunea cu lămpașe, om pentru care tupeul…

4 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului Pentru că a găsit o soluție…

4 ore ago

Bulina neagră

Adrian R., membru al unui grup organizat Pentru că alături de alți tineri a fost…

4 ore ago

Doi bărbaţi din Pakistan, aflaţi ilegal în România, au fost depistaţi la Petroşani

Doi bărbaţi din Pakistan, cu vârstele de 23 şi 37 de ani, care se aflau…

4 ore ago

Municipiul Deva va avea un Plan Urbanistic General în format digital

Municipalitatea din Deva a câştigat o finanţare în valoare de peste 2 mi­li­oane de euro…

4 ore ago

Au plecat la vânătoare fără autorizație

Polițiștii i-au prins în flagrant pe trei bărbați, care transportau cu un autoturism de teren…

4 ore ago